Acció de govern

Aquí trobareu els plans, projectes i programes que a través dels quals es materialitzen les polítiques d'actuació de l'Ajuntament de Caldes de Montbui

 • Plànol d'aparcaments a Caldes de Montbui Aparcament regulat: zona blava i Aparcament Centre - El Sindicat

  L'aparcament regulat de Caldes de Montbui distingeix 2 zones: l'Aparcament Centre - El Sindicat i la zona blava.

 • Baner Vila Cardioprotegida Caldes de Montbui. Vila cardioprotegida

  L'Ajuntament de Caldes de Montbui, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, ha creat la xarxa de desfibril·ladors (DEA) instal·lats en set punts del municipi. 

 • Igualtat Caldes, compromís per la igualtat i els drets de les persones LGTBI+

  L’Ajuntament de Caldes impulsa les polítiques d’igualtat, prevenció i sensibilització de les violències masclistes  i lgbtifobiques, així com la garantia dels drets de les dones i de les persones LGTBI+.

 • Recollida selectiva Creació del Servei municipal de recollida de deixalles i Reglament del servei públic de recollida de deixalles

  L'Ajuntament de Caldes de Montbui treballa en el procediment per a la municipalització de la recollida de deixalles.

 • Zona on s'ubica el solar que l'ajuntament cedeix en cessió d'ús per a la construcció d'habitatge cooperatiu Habitatge cooperatiu

  L'Ajuntament ofereix en cessió d'ús el solar municipal situat entre el carrer Nou i la plaça de l'Onze de Setembre, per construir un habitatge cooperatiu

 • LECXIT, lectura i èxit

  LECXIT és un programa promogut per la Fundació Jaume Bofill que té per objectiu incrementar l'èxit educatiu dels infants a través del treball per la millora de la seva comprensió lectora

 • Logo La Cel La Cel de Caldes. Comunitat Energètica Local

  Caldes de Montbui crea un projecte local per a impulsar la transició energètica i per empoderar  les persones consumidores a través de la producció local d’energia i d’una major independència respecte les grans plantes de generació.

 • Imatge de l'estudi Mobilitat urbana sostenible

  Des de setembre de 2017, Caldes de Montbui té aprovat l'Estudi de mobilitat urbana sostenible, que té per objectiu la creació d'un model de mobilitat realista, pròxim, integral i eficient que resolgui els problemes en els desplaçaments de tot tipus

 • Nervi Jove 2023 Nervi Jove (Pressupost Participatiu de Joventut)

  És un projecte de Pressupostos participatius de Joventut. Hi podeu proposar activitats que interessin a la resta de joves que viuen a Caldes. Podeu fer-les en grup o bé individualment. Les prepareu vosaltres mateixes amb l'ajuda i el suport de la Regidoria de Joventut.

 • Pla de recuperació, transformació i resiliència NextGenerationEU

  Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència – Finançat per a la Unió Europa – NextGenerationEU

 • Pla d’Actuació Municipal (PAM) PAM - Pla d'Actuació Municipal

  El Pla d'Actuació Municipal (PAM) és el document que recull els objectius que ha establert el govern per tirar endavant l’activitat de l’Ajuntament durant els quatre anys de mandat. Conté els eixos estratègics, els objectius i les accions que desplegarà el govern.

 • Pla d'Acció per l'energia sostenible i el Clima de Caldes de Montbui

  El Pla d’Acció Climàtica de Caldes de Montbui defineix les accions a realitzar per lluitar contra el canvi climàtic i mitigar-ne els efectes

 • Logotip Pla estratègic Horitzó 2025

  Entre els anys 2014  i 2015, fruit d'un procés de participació ciutadana, Caldes de Montbui elabora el disseny del model de poble que vol i les línies estratègiques i les accions que seran necessàries per aconseguir-lo. 

 • Pla estratègic de subvencions 2024 - 2027

  Aquest Pla té com a finalitat dotar d’una major transparència la despesa pública que tingui caràcter de subvenció, tot aconseguint un increment dels nivells d’eficiència i eficàcia en la seva gestió.

 • Pla local de joventut 2023/2026

  El Pla Local de Joventut de Caldes de Montbui per al període 2023 – 2026 és el document marc, promogut per l’Ajuntament i vehiculat amb la regidoria de Joventut, per implementar les polítiques de joventut i vertebrar els eixos de treball, els programes i els serveis que conformen les polítiques de joventut al llarg dels pròxims anys al municipi.

 • PEC Projecte Educatiu de Caldes

  Projecte per fer crèixer el compromís polític i ciutadà amb l'educació, una educació entesa com un procés permanent d'aprenentatge al llarg de tota la vida.

 • Logotip Mentoria Projecte de Mentoria per a infants i joves reagrupats a Caldes de Montbui

  El projecte de Mentoria a Caldes de Montbui és un projecte d'acollida i de prevenció adreçat als infants i joves nouvinguts que acaben de ser reagrupats. Els mentors els fan un acompanyament, d'una durada mínima d'un any, per ajudar-los en les seves necessitats, a conèixer millor el poble, i ser un referent per a ells; els ajuden a desenvolupar el seu potencial i així afavoreixen la seva integració cultural, social i lingüística.

 • Regulació d'accessos de vehicles al centre històric

  El Pla de mobilitat de Caldes de Montbui preveu la regulació d’accessos al centre històric amb càmeres per preservar el patrimoni i pacificar el barri de vehicles, sempre respectant les necessitats dels veïns i atenent la qualitat de vida de tothom que hi viu.

Darrera actualització: 02.04.2024 | 14:21
Darrera actualització: 02.04.2024 | 14:21