Nervi Jove (Pressupost Participatiu de Joventut)

És un projecte de Pressupostos participatius de Joventut. Hi podeu proposar activitats que interessin a la resta de joves que viuen a Caldes. Podeu fer-les en grup o bé individualment. Les prepareu vosaltres mateixes amb l'ajuda i el suport de la Regidoria de Joventut.

En el procés participatiu hi poden formar part tots aquells joves de Caldes de Montbui, d’entre 12 i 29 anys, que vulguin organitzar o donar suport a una activitat juvenil. Les accions poden ser puntuals o amb continuïtat en el temps i es demana que siguin propostes possibles i realistes, valorables tècnica i econòmicament, tolerants i respectuoses. Per a cada activitat s’ha establert una despesa màxima de 600 € per afavorir que es puguin dur a terme més diversitat de propostes.

Les aportacions es poden fer en grup o bé de forma individual. Hi ha dues vies per presentar les propostes: a través d’un formulari al web o bé, omplint les butlletes que hi ha disponibles a l'Espai Jove El Toc i als instituts de Caldes.

Totes les activitats seran liderades pels seus impulsors i impulsores, i comptaran amb el suport del personal tècnic de la regidoria de Joventut per ajudar a planificar l'activitat. A més, de la regidoria s’acompanyarà els i  les joves a pensar una campanya de promoció amb cartells i un vídeo a l'Instagram de @eltoc per aconseguir els vots necessaris per tirar endavant la seva proposta.

Darrera actualització: 09.06.2023 | 10:02