Aparcament regulat: zona blava i Aparcament Centre - El Sindicat

L'aparcament regulat de Caldes de Montbui distingeix 2 zones: l'Aparcament Centre - El Sindicat i la zona blava.

Aparcament Centre - El Sindicat 

Zona blava

Vehicles empresa

Altres aparcaments gratuïts

Contacte


APARCAMENT CENTRE - EL SINDICAT

Control d’accessos i sortides

Quan accediu a l’aparcament, des de la barrera, heu de recollir el tiquet amb què abonareu la taxa d’estacionament als caixers, un instal·lat al costat de la caseta d'entrada, i l'altra a la sortida que dona a les hortes, totes a la planta -1. El pagament l’heu de fer abans de retirar el vehicle.

Horaris

24 hores/365 dies de l’any.

Entrades: de diumenge a dijous, de 7 h a 23 h / divendres, dissabte i vigílies de festius, de 7 h a 1 h / fires i dates especials, de 7 h a 2 h.

Fora d’aquest horari només poden accedir a l’aparcament els vehicles de pupil·latge.

Sortides: la sortida es pot fer durant les 24 hores del dia.

Tarifes Aparcament Centre - El Sindicat

Preu minut: 0,025 €

Preu hora: 1,5 €

Quota reduïda per a residents (2 h/dia): 0 € *

Preu 24 hores: 6 €

*Quota reduïda per a persones residents: si pagueu l’Impost de Vehicles de Tracció Mecànica a Caldes de Montbui, podeu aparcar 2 hores diàries a l’Aparcament Centre – El Sindicat amb un cost de 0 €. Aquest temps es pot utilitzar seguit o fraccionat. Passat aquest temps, podeu deixar lliure la plaça o abonar la tarifa corresponent.

Pupil·latge i tiquets de temps bonificat

El nou equipament ofereix places de pupil·latge i també tiquets de temps bonificats a les activitats comercials que vulguin oferir aparcament soterrat als seus clients. Si són del vostre interès, adreceu-vos a Serveis Municipals (Ajuntament de Caldes de Montbui – T. 93 865 48 47 – info@serveisdecaldes.cat) o bé, presenteu la vostra sol·licitud aquí.


ZONA BLAVA (a partir del 5 de juliol de 2021)

Aparcament Estació d'Autobusos, aparcament c. Escoles Pies, av. Pi i Margall (entre c. Escoles Pies i c. Homs); pl. Moreu; av. Josep Fontcuberta (entre pl. Lluís Companys i c. Avel·lí Xalabarder); c. Lleida (entre c. Salvador Espriu i av. Josep Fontcuberta) i c. Montserrat (entre c. Torras i Sayol i av. Pi i Margall).

Control de l’aparcament

L’aparcament d’aquests dos espais el podeu gestionar a través de l’app elparking  o des dels 14 parquímetres que regulen l’estacionament en zona blava.

A través de l’app elparking podeu recuperar i acumular l’import del temps d’aparcament que no heu exhaurit i fer-lo servir en una altra ocasió, excepte el temps reduit/bonificat es dir l'hora trenta que són per dia, i que es poden gaudint en fraccions de 30 minuts no es poden acumular a altres dies.

Horari

De dilluns a dissabte de 9 h a 14 h i de 17 h a 20 h. Diumenges i festius i a l’agost l’aparcament és gratuït.

Tarifes

Si supereu  el temps permès d’aparcament no podeu canviar el vehicle a una altra plaça de la zona. Els parquímetres us ajudaran a saber si esteu estacionats correctament.

Zona Blava: estacionament màxim de 2 h 30 min.

TARIFA

RESIDENT*

NO RESIDENT

30 min

0 €

0,75 €

1 h 30 min

0 €

2,25 €

2 h 30 min

1,50 €

4 €

Anul·lació de denúncia: 6 €

*Quota reduïda per a persones residents: si pagueu l’Impost de Vehicles de Tracció Mecànica a Caldes de Montbui, o disposeu d’un vehicle ECO i amb etiqueta zero emissions, podeu aparcar 1 h 30 minuts cada dia a 0 €. Aquest temps es pot utilitzar seguit o en franges de 30 minuts. Passada la primera hora i mitja podeu deixar lliure la plaça o abonar la tarifa corresponent a 1 h d'estacionament més. Passades les 2 h i 30 minuts d'estacionament màxim permès, haureu de marxar.


VEHICLES D’EMPRESA

Si sou residents i conduïu vehicles d’empresa, informeu-vos sobre com gaudir de les quotes reduïdes a Serveis Municipals (Ajuntament de Caldes de Montbui - T. 93 865 48 47 - info@serveisdecaldes.cat)


ALTRES APARCAMENTS GRATUÏTS

A banda de les zones d’aparcament del centre comercial, que regulen la rotació de vehicles mitjançant la zona blava, Caldes disposa d’altres aparcaments públics gratuïts per afavorir al màxim la circulació a peu pel nucli urbà: Escorxador, Era, Zona Esportiva les Cremades, Bigues, Pla dels Ànecs, Pare Poch i Josep Fontcuberta. 

Les zones blaves del c. Lleida i de l’Escorxador. En aquestes places l’estacionament màxim diari és d’1 h 30 min i cal que indiqueu l’hora d’arribada.

CONTACTE

Canals directes d'atenció ciutadana relacionada amb l'aparcament:

  • Informació general: Serveis Municipals. T. 93 865 48 47 - www.serveisdecaldes.cat 
  • Incidències: Agents de Mobilitat: T. 931 171 716. Fora de l’horari de funcionament de l’aparcament regulat, heu d’avisar la Policia Local. T. 93 865 41 41.
  • App elparking (només per a la Zona Blava)

Pl. de la Font del Lleó, 11 - 08140 Caldes de Montbui - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938654847
Adreça electrònica: info@serveisdecaldes.cat
Lloc web: serveisdecaldes.cat/
Horari:  
De dilluns a divendres (excepte festius), de les 9 h a les 14 h.
Darrera actualització: 02.07.2021 | 13:13