Shop in Caldes - Compra a Caldes

"Shop in Caldes, compra a Caldes" és una marca de comerç sorgida d’un procés participatiu generat com espai de debat, reflexió i decisió dins de la Taula de Comerç creada el 2019. Més informació sobre la creació de la nova marca comercial aquí.

Campanyes comercials

Des de dilluns 30 d’octubre fins el diumenge 19 de novembre, les persones que comprin a algun dels 200 establiments adherits a Shop in Caldes podran participar a la campanya “Llums, Nadal i Shop in Caldes”. Per participar, s’ha escanejar el codi QR que hi haurà a cada establiment i emplenar les dades. Es pot participar tantes vegades com es vulgui, i només cal ser major d’edat. Les persones guanyadores seran les que assignaran els infants que encendran l’enllumenat.

El dilluns 20 de novembre es farà el sorteig entre totes les persones que hagin participat a la campanya i s’escolliran les tres persones guanyadores que hauran de proposar un infant d’entre 6 i 12 anys perquè participi a l’encesa de la il·luminació nadalenca. El nom de les persones guanyadores es donarà a conèixer a través de de les xarxes socials de l’Ajuntament i de Shop in Caldes, des d’on es contactarà amb elles. Els infants proposats i els representants dels comerços que han recollit les butlletes guanyadores seran els encarregats de prémer el polsador que encendrà les llums de Nadal de Caldes de Montbui.

Podeu consultar les bases aquí

La campanya “Aparadors connectats Shop in Caldes”, que es realitza des del 12 de setembre fins el 14 d’octubre, vol dinamitzar i promoure el comerç local de proximitat a Caldes de Montbui. La promoció comença amb el repartiment d’un fullet amb un codi QR que possibilitarà entrar en el sorteig d’un Xec Regal de 50€ i que els comerços adherits mostraran en lloc visible

Per participar en el sorteig caldrà disposar d’una adreça electrònica i escanejar el codi QR. S’efectuaran 3 sortejos entre les persones participants per atorgar el premi “Xec Regal”, que és un document de pagament admès pels comerços adherits a la Campanya d’acord amb les normes reguladores.

Podeu consultar les bases en aquest enllaç.  


Llums, Nadal i Shop in Caldes

Del dilluns 14 de novembre fins el diumenge 27 de novembre de 2022 les persones que comprin a algun dels més de 160 comerços adherits a Shop in Caldes podran participar a la campanya “Llums, Nadal i Shop in Caldes”. Per participar, s’ha escanejar el codi QR que hi haurà a cada establiment i emplenar les dades. Es pot participar tantes vegades com es vulgui, i només cal ser major d’edat.

El dilluns 28 de novembre es farà el sorteig entre totes les persones que hagin participat a la campanya. S’escolliran les tres persones que hauran de proposar un infant d’entre 6 i 12 anys perquè participi a l’encesa de la il·luminació nadalenca. El nom dels escollits es donarà a conèixer a través de de les xarxes socials de l’Ajuntament i de Shop in Caldes. Les persones afortunades s’hauran de posar en contacte amb La Piqueta. Les persones escollides i els representants dels comerços on aquella persona hagi fet la compra seran els encarregats de prémer el polsador que encendrà les llums de Nadal de Caldes de Montbui el divendres 2 de desembre a les 18 h.

Podeu consultar les bases en aquest enllaç.  


Xecs regal Shop in Caldes
Del 3 d’octubre al 13 de novembre de 2022 té lloc la campanya “Xecs regal Shop in Caldes”, promoguda des de la Taula de Comerç. Els 129 comerços adherits a Shop in Caldes presenten aquesta campanya de promoció del comerç calderí i posen en circulació 44 xecs regal (onze cada setmana) d’aquests imports: de 25 €, de 50 €, de 125 € i de 250 €. Els vals per participar en el sorteig s’aconsegueixen amb compres mínimes de 10 € als establiments que formen part de la marca Shop in Caldes i per optar al sorteig cal tenir un correu electrònic.
 
Els comerços adherits repartiran als seus clients vals amb un codi QR, per una compra mínima de 10 €, que possibilitarà entrar en els sortejos que es faran els dilluns 24 i 31 d’octubre i 7 i 14 de novembre. Per participar caldrà disposar d’una adreça electrònica i escanejar el codi QR que trobarà a l’establiment al comprar. Les persones guanyadores podran recollir els xecs a La Piqueta (c. de Delger, 5) i els podran bescanviar als comerços de Shop in Caldes fins el 27 de novembre.
 
Podreu consultar el resultat dels sorteigs i seguir la campanya a Instagram, a través del perfil @shopin_caldes. Dels resultats es faran ressò també els xarxes de l’Ajuntament (@AjCaldesMontbui).
 
Podeu consultar les bases en aquest enllaç
 
 

No estem bojos, estem creuats 

Una trentena d’establiments comercials participen a la segona edició de la campanya d’aparadors creuats. Amb el lema “No estem bojos, estem creuats”, els comerços que participen en aquesta iniciativa intercanviaran els productes exposats en els seus aparadors entre el 27 d’abril i el 15 de maig de 2022.

La campanya Aparadors Creuats busca cridar l’atenció de la ciutadania amb una experiència innovadora que permet descobrir altres productes i serveis de la xarxa comercial local exposats en els seus establiments habituals. Els comerços adherits a la iniciativa “Aparadors Creuats” estan identificats amb el logotip.

No estem bojos, estem creuatsNo estem bojos, estem creuats


Guanya amb Shop in Caldes

La campanya Guanya amb Shop in Caldes incentiva la compra en els establiments locals mitjançant un sorteig d’activitats termals. Des del 19 de març i fins al 30 d’abril de 2022, els calderins i calderines podran conèixer els avantatges que proporciona Shop in Caldes a consumidors i a establiments comercials i, alhora, participar en un sorteig d’un bany termal per a dues persones, una entrada al Museu Thermalia i una visita guiada al circuit termal del nucli antic.

Recupera aquí el sorteig per escollir el guanyador.


“A menys de dues passes!” és el lema de la campanya de promoció del comerç de proximitat de Caldes de Montbui. La campanya comercial reivindica la proximitat i l’àmplia oferta comercial del municipi amb una cançó original i un vídeo amb la participació dels comerciants.


Vídeo promocional de la campanya "Estem al teu costat", on es posa en valor la proximitat, la qualitat i el sentiment de pertinença a una comunitat que es fa costat.


Shop in Caldes et regala una bossa de compra.  Si voleu aconseguir la bossa de compra de Shop in Caldes, només heu de presentar 3 tiquets de compra de qualsevol establiment adherit a la marca a la Piqueta, l'oficina de Desenvolupament Econòmic Local, situada al carrer del Doctor Delger, 5.

Directori de comerços adherits

Consulteu tots els comerços calderins que subscriuen la marca Shop in Caldes: COMERÇ ADHERIT

Xarxes socials

 @shopin_caldes    @shopincaldes   @ShopinCaldes