Shop in Caldes - Compra a Caldes

"Shop in Caldes, compra a Caldes" és una marca de comerç sorgida d’un procés participatiu generat com espai de debat, reflexió i decisió dins de la Taula de Comerç creada el 2019. Més informació sobre la creació de la nova marca comercial aquí.

Campanyes comercials

Una trentena d’establiments comercials participen a la segona edició de la campanya d’aparadors creuats. Amb el lema “No estem bojos, estem creuats”, els comerços que participen en aquesta iniciativa intercanviaran els productes exposats en els seus aparadors entre el 27 d’abril i el 15 de maig.

La campanya Aparadors Creuats busca cridar l’atenció de la ciutadania amb una experiència innovadora que permet descobrir altres productes i serveis de la xarxa comercial local exposats en els seus establiments habituals. Els comerços adherits a la iniciativa “Aparadors Creuats” estan identificats amb el logotip.

No estem bojos, estem creuatsNo estem bojos, estem creuats


La campanya Guanya amb Shop in Caldes incentiva la compra en els establiments locals mitjançant un sorteig d’activitats termals. Des del 19 de març i fins al 30 d’abril, els calderins i calderines podran conèixer els avantatges que proporciona Shop in Caldes a consumidors i a establiments comercials i, alhora, participar en un sorteig d’un bany termal per a dues persones, una entrada al Museu Thermalia i una visita guiada al circuit termal del nucli antic.

Recupera aquí el sorteig per escollir el guanyador.


“A menys de dues passes!” és el lema de la campanya de promoció del comerç de proximitat de Caldes de Montbui. La campanya comercial reivindica la proximitat i l’àmplia oferta comercial del municipi amb una cançó original i un vídeo amb la participació dels comerciants.


Vídeo promocional de la campanya "Estem al teu costat", on es posa en valor la proximitat, la qualitat i el sentiment de pertinença a una comunitat que es fa costat.


Shop in Caldes et regala una bossa de compra.  Si voleu aconseguir la bossa de compra de Shop in Caldes, només heu de presentar 3 tiquets de compra de qualsevol establiment adherit a la marca a la Piqueta, l'oficina de Desenvolupament Econòmic Local, situada al carrer del Doctor Delger, 5.

Directori de comerços adherits

Consulteu tots els comerços calderins que subscriuen la marca Shop in Caldes: COMERÇ ADHERIT

Xarxes socials

 @shopin_caldes    @shopincaldes   @ShopinCaldes