Arrenca la campanya comercial Aparadors creuats

Dimarts, 26 d'octubre de 2021 a les 14:00

La nova campanya comercial Aparadors creuats planteja una experiència diferent sorprenent i divertida, a partir del creuament d’aparadors entre els comerços de Shop in Caldes

No estem bojos, estem creuats”. Amb aquesta expressió com a lema de la campanya, Aparadors creuats proposa que una trentena d’establiments de Shop in Caldes mostrin en els seus aparadors productes i/o serveis d’altres comerços d’aquesta xarxa comercial.

En concret són 28 els comerços que s’han adherit a aquesta experiència de promoció comercial innovadora, que pretén cridar l’atenció de les persones consumidores i usuàries perquè, a partir de la compra en seus comerços de confiança, coneguin els productes i/o serveis que ofereixen d’altres comerços calderins.

El «creuament» d’aparadors s’ha fet a partir de l’aparellament aleatori d’establiments per aconseguir impactar en les persones consumidores, al creuar productes que no tenen res a veure, amb la finalitat de provocar l’atenció. La campanya pretén així donar a conèixer comerços i establiments diferents que no tan sols ofereixin productes ben diferenciats, sinó que també pertanyin a diferents eixos comercials.

Els comerços que tenen aparadors creuats, a banda de mostrar productes d’un altre comerç en el seu aparador, també s’identifiquen amb un vinil identificatiu de la campanya i amb flyers de la mateixa que contenen més informació, les dades i adreces dels comerços que hi participen i un codi QR per consultar des del mòbil tant la campanya com les dades dels comerços que hi participen.

La campanya ha estat presentada aquest matí per la regidora de Comerç i Turisme Carme Germà acompanyada de la 1a Tinenta d’Alcaldia Núria Carné i representants dels comerços que hi participen, i s’ha fet a la botiga Granel, situada al carrer Montserrat, que te l’aparador creuat amb La Caverna de Voltir del carrer Major.

La llista completa dels 28 establiments que formen part dels Aparadors creuats i dels 14 «creuaments» d’aparadors es troba en el revers del Flyer que s’ha editat en motiu del llançament de la campanya.

La campanya Aparadors creuats es portarà a terme fins a finals de novembre i es complementa amb d’altres accions de promoció comercial que es portaran a terme en el que queda d’any com «Apunta’t al Carro» que es presentarà en breu, i les activitats vinculades a la Fira de Nadal com l’encesa de l’arbre de Nadal «Llums, Nadal i Shop in Caldes» i, «A Caldes, per Nadal un desig es fa real».

Més informació a l’apartat de Shop in Caldes de la pàgina de Desenvolupament Econòmic: www.caldesdemontbui.cat/temes/desenvolupament-economic/

 

Darrera actualització: 26.10.2021 | 14:42