Aparadors connectats, la campanya comercial d’aquesta tardor

Dimarts, 12 de setembre de 2023 a les 09:00

La campanya “Aparadors connectats Shop in Caldes”, que es realitza des del 12 de setembre fins el 14 d’octubre, vol dinamitzar i promoure el comerç local de proximitat a Caldes de Montbui.

La promoció comença amb el repartiment d’un fullet amb un codi QR que possibilitarà entrar en el sorteig d’un Xec Regal de 50€ i que els comerços adherits mostraran en lloc visible

Aquest dimarts 12 de setembre es posa en marxa la campanya “Aparadors connectats Shop in Caldes” amb el repartiment dels primers futllets amb el codi QR.

Per participar en el sorteig caldrà disposar d’una adreça electrònica i escanejar el codi QR. S’efectuaran 3 sortejos entre les persones participants per atorgar el premi “Xec Regal”, que és un document de pagament admès pels comerços adherits a la Campanya d’acord amb les normes reguladores.

Durant la campanya, que es realitzarà entre el 12 de setembre i el 14 d'octubre de 2023, es posen en circulació 3 Xecs Regal per import 50 € cadascun i es realitzaran 3 sortejos: el 25 de setembre, el 10 d’octubre i el 16 d’octubre.

Els Xecs Regal seran vàlids fins el 3 de desembre de 2023

Les persones guanyadorses del Xec Regal per bescanviar a qualsevol comerç Shop in Caldes,

 poden recollir-lo a La Piqueta (carrer Delger 5, de Caldes de Montbui) de dilluns a divendres de 9h a 14h.

Els Xecs Regal, que es podrán bescanviar als establiments calderins fins el 3 de desembre, es presentaran en suport paper, estarán numerats, són personals i intransferibles i han d’anar vinculats al document d’identitat de la persona que l’hagi guanyat el sorteig.  

L'import dels Xecs Regal no es pot fraccionar i s'ha de bescanviar només en un únic establiment adherit a Shop in Caldes.

Els Xecs Regal es bescanviaran per compres d’un import igual o superior al del Premi. Si l’import fos superior, s’haurà de complementar el seu valor amb altres mitjans de pagament. En cap cas el Xec Regal es pot bescanviar per diners.

Poden tenir la consideració d'establiments participants tots els Establiments adherits a Shop in Caldes relacionats al Directori del web municipal.

Darrera actualització: 12.09.2023 | 13:30