Caldes es prepara per encendre les llums de Nadal

Dilluns, 8 de novembre de 2021 a les 00:00

Arrenca la campanya “Llums, Nadal i Shop in Caldes” per escollir els encarregats d’encendre les llums de l’arbre de Nadal que s’instal·larà a la Plaça de la Font del Lleó

Comença el compte enrere per encendre la il·luminació de Nadal dels carrers de Caldes de Montbui. Les llums s’encendran el divendres 26 de novembre a les 18 h des de la plaça de la Font del Lleó amb l’encesa de l’arbre de Nadal. La campanya “Llums, Nadal i Shop in Caldes” té l’objectiu d’escollir els encarregats d’engegar les llums i, a la vegada, fomentar la compra als comerços de proximitat.

La campanya l'ha presentat aquest dilluns la regidora de Comerç, Carme Germà.

Del dilluns 8 de novembre fins el dissabte 20 de novembre els comerços de Caldes repartiran 15.000 butlletes numerades. Cada un d’aquests números entrarà en el sorteig per determinar els tres nens que encendran les llums de l’arbre de Nadal, que s’instal·larà a la plaça de la Font del Lleó. Els comerços repartiran les butlletes entre els seus clients. Els nens han de tenir entre 6 i 12 anys per poder participar en l’encesa de les llums.

El sorteig es farà el dilluns 22 de novembre a les 10 h a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i es podrà veure també a les xarxes socials de Shop in Caldes. Durant el sorteig s’escolliran els 3 números guanyadors i es triaran també 6 números més de reserva. Els escollits i els comerços que hagin repartit les butlletes guanyadores seran els encarregats de prémer el polsador que encendrà les llums de Nadal de Caldes de Montbui.

La plaça de la Font del Lleó, l’epicentre de l’encesa de les llums

L’arbre de Nadal s’instal·larà a la plaça de la Font del Lleó i aquest, de fet, serà l’element principal de l’acte d’encesa de llums. El divendres 26 de novembre a les 18 h s’encendran els llums de l’arbre i les que s’instal·laran a la plaça. El tret de sortida per engegar les llums es farà a través de Ràdio Caldes, i es podrà seguir també per la megafonia que s’instal·larà als principals eixos comercials del municipi. De fet, a partir de l’encesa de llum la megafonia també iniciarà l’ambientació musical dels carrers. En aquest sentit, aquest any s’ha ampliat els carrers amb megafonia durant les festes de Nadal i es recuperarà a l’avinguda Fontcuberta.

Pel que fa a la il·luminació de Nadal dels carrers serà la mateixa que l’any passat, que ja va augmentar el nombre d’espais de forma significativa. Així, les llums s’instal·laran a les principals avingudes i centres comercials del nucli urbà, així com a les entrades del municipi i dels barris interurbans. L’Ajuntament assumeix el cost d’aquesta il·luminació, que supera els 21.000 euros.

Darrera actualització: 08.11.2021 | 13:58