Apunta’t al carro!, la nova campanya de Shop in Caldes

Dimecres, 3 de novembre de 2021 a les 00:00

La nova campanya de Shop in Caldes, Apunta’t al carro! vol incentivar la compra en els establiments locals amb el lliurament gratuït d’un carro de la compra a canvi de tiquets per valor de 100€

Apunta’t al carro! és el nom i l’eslògan promocional de la nova campanya comercial de Shop in Caldes que vol reforçar la promoció del comerç calderí i incentivar la compra en els establiments locals mitjançant el lliurament d’un carro de la compra plegable que s’obté amb la presentació de tiquets de comerços calderins per valor de 100€.

Carme Germà, regidora de Comerç, presenta la campanya.

Núria Carné, primera tinent d'alcalde, presenta la campanya comercial "Apunta't al carro".

Els tiquets per obtenir els carros de la compra, amb la marca Shop in Caldes impresa es poden presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament (Horari: de dilluns a divendres: de 8 a 14 h) o bé a La Piqueta Desenvolupament Econòmic Local (c. del Doctor Delger, 5 en horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h)

A banda de la identificació en el propi comerç, la llista dels establiments que formen part de Shop in Caldes es pot consultar al directori de la pàgina de Shop in Caldes del web municipal.

L’objectiu d’oferir carros de la compra és facilitar el desplaçament de les persones compradores entre els establiments locals i els diferents eixos comercials, reduir l’ús de bosses de plàstic i afavorir la compra als comerços locals a peu.

La campanya, que ha arrencat amb èxit, l’han presentat aquesta tarda la regidora de Comerç i Turisme Carme Germà i la 1a Tinenta d’Alcaldia Núria Carné.

Apunta’t al carro! arriba gairebé dos anys després de la presentació de la marca Shop in Caldes

La campanya Apunta’t al carro!, que es portarà a terme fins a finals de novembre, és la continuació natural de la primera campanya de Shop in Caldes, que repartia bosses blanques i, posteriorment, vermelles plegables fetes amb material reciclat i reciclables.

 i ve a complementar d’altres accions de promoció comercial com la dels Aparadors creuats que va arrencar la darrera setmana d’octubre i s’allargarà també fins a finals de novembre. Més endavant seguiran d’altres campanyes de promoció a l’entorn del Nadal.

 

Més informació a l’apartat de Shop in Caldes de la pàgina de Desenvolupament Econòmic: www.caldesdemontbui.cat/temes/desenvolupament-economic/

Darrera actualització: 03.11.2021 | 13:25