Arrenca la campanya comercial per il·luminar el Nadal a Caldes

Divendres, 3 de novembre de 2023 a les 00:00

Els infants de 6 a 12 anys poden optar a encendre les llums de l’arbre de Nadal de la plaça de la Font del Lleó, participant a la campanya “Llums, Nadal i Shop in Caldes”  entre el 30 d’octubre i el 19 de novembre

La il·luminació nadalenca i la megafonia s’encendran divendres 24 de novembre a les 18:30 h. S’ha redissenyat la ubicació d’algunes llums i s’instal·laran nous dissenys lumínics. L’ambientació musical sonarà als mateixos carrers que l’any anterior

Els llums de Nadal i la megafonia s’encendran el divendres 24 de novembre a les 18.30 h. Com en anys anteriors, es farà amb un acte des de la plaça de la Font del Lleó durant el qual, també s’il·luminarà l’arbre de Nadal. Els encarregats d’encendre el Nadal a Caldes de Montbui seran, un any més, tres infants d’entre 6 i 12 anys escollits a través de la campanya de promoció del comerç de proximitat “Llums, Nadal i Shop in Caldes”.

Des de dilluns 30 d’octubre fins el diumenge 19 de novembre, les persones que comprin a algun dels 200 establiments adherits a Shop in Caldes podran participar a la campanya “Llums, Nadal i Shop in Caldes”. Per participar, s’ha escanejar el codi QR que hi haurà a cada establiment i emplenar les dades. Es pot participar tantes vegades com es vulgui, i només cal ser major d’edat. Les persones guanyadores seran les que assignaran els infants que encendran l’enllumenat.

El dilluns 20 de novembre es farà el sorteig entre totes les persones que hagin participat a la campanya i s’escolliran les tres persones guanyadores que hauran de proposar un infant d’entre 6 i 12 anys perquè participi a l’encesa de la il·luminació nadalenca. El nom de les persones guanyadores es donarà a conèixer a través de de les xarxes socials de l’Ajuntament i de Shop in Caldes, des d’on es contactarà amb elles. Els infants proposats i els representants dels comerços que han recollit les butlletes guanyadores seran els encarregats de prémer el polsador que encendrà les llums de Nadal de Caldes de Montbui.

La plaça de la Font del Lleó, l’epicentre de l’encesa de les llums

El divendres 24 de novembre a les 18:30 h, l’encesa dels llums de l’arbre de Nadal que, com cada any s’instal·la a la plaça de la Font del Lleó, i dels llums de la plaça donarà el tret de sortida del Nadal a Caldes de Montbui, amb la il·luminació nadalenca i l’ambientació musical als carrers del municipi.

L’acte d’encesa de l’enllumenat nadalenc es farà des de la plaça de la Font del Lleó, serà retransmès per Ràdio Caldes (107.8FM) i es podrà seguir també per la megafonia instal·lada als principals eixos comercials del municipi i que ofereix ambientació musical al carrer.

Pel que fa a la il·luminació, s’instal·laran a: carrer Forn, carrer d’Asensi Vega, carrer Major, avinguda de Pi i Margall, avinguda de Josep Fontcuberta i carrer de Montserrat.

L’avet de 7,5 m d’alçada s’instal·larà a la plaça Font del Lleó i la bola de Nadal transitable de 5 m s’ubicarà a la plaça de l’Església

També s’instal·laran les llums amb forma d’olla al balcó de l’Ajuntament, a les Termes Romanes, a les entrades del municipi i en espais emblemàtics del centre històric.

La il·luminació de Nadal estarà encesa cada dia, a partir del 24 de novembre i fins el 6 de gener, entre les 17.30 i les 00 h. En tots els casos, es tracta de llums LED de baix consum..

En relació a l’ambientació musical als carrers, funcionarà també a partir del 24 de novembre a la tarda i fins el 5 de gener. L’horari de la megafonia que ambientarà musicalment els carrers del municipi serà d’11:30 a 13 h i de 17 a 20 h. Els dies 25 i 26 de desembre, i l’1 i 6 de gener no funcionarà.

El cost total de la il·luminació i de la megafonia és d’uns 30,000€ que assumeix íntegrament l’Ajuntament.

Darrera actualització: 03.11.2023 | 13:33