Les Cases dels Mestres

El setembre de l'any 2011 va obrir les portes aquest equipament sociocultural adreçat a la gent gran i a la formació reglada i no reglada, de caràcter permanent i per a persones adultes.

Espai Gent Gran
La planta baixa de l'edifici és un centre d'activitats i programes adreçades a persones grans. Per dinamitzar aquest espai l'Ajuntament compta amb la col•laboració de la Coordinadora de Gent Gran i altres agents socials del municipi interessats en el benestar, l'envelliment actiu i l'atenció a les necessitats socioculturals de les persones majors de 65 anys. La segona planta de l'equipament acull una aula d'informàtica equipada per la Fundació "La Caixa" i adreçada a programes de formació per a la gent gran.

Espai Formació
Les plantes primera i segona acullen les aules per a la formació reglada i no reglada de caràcter permanent i per a persones adultes i pels programes d'integració sociolaboral promoguts per l'Ajuntament de Caldes de Montbui.

En l'actualitat la vila compta amb tres serveis municipals que atenen les necessitats formatives de les persones adultes i que s'allotgen en aquest edifici: l'Escola d'Adults, l'Oficina de Català i el Servei d'Ocupació - Formació Ocupacional.

Espai d'Entitats

Espais de reunió i de magatzem destinats a la ciutadania associada

1. Horaris cafeteria:
De dilluns a diumenge de 9 a 21.30 h (el divendres del sopar ball, horari especial)

2. Horaris atenció al públic secretaria:
De dilluns a dijous: de 15 a 21 h

Divendres: de 15 a 19h

Dimecres matí: d’11 a 13 h

C. Mestre Gregori Montserrat, 4 - 08140 Caldes de Montbui - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 115 09 47
Adreça electrònica: casesdelsmestres@caldesdemontbui.cat
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 27.06.2019 | 14:29

Imatges