Novetat al Casal de Gent Gran Municipal de Caldes. Totes les persones grans sou benvingudes

Divendres, 29 de setembre de 2023 a les 11:01

L’Ajuntament informa a totes les persones grans que poden disposar del Casal Municipal situat a Les Cases dels Mestres, de dilluns a divendres de 9 a 20 h i els caps de setmana en horari d’obertura del Bar Cafeteria, de 10.30 h a 13.30 h i de 16 h a 20 h

El Casal de Gent Gran Municipal de Caldes és un espai de relació d’accés lliure on es poden fer activitats com jocs de taula, lectura de diaris, punt de trobada, etc., que vol promoure l’envelliment actiu, la sociabilització, el creixement i benestar personal i col·lectiu de les persones grans. A l’espai i a les activitats s’hi pot accedir gratuïtament des del mateix bar, on des d’aquest dilluns la porta resta oberta.

D’altra banda, l’Associació de Gent Gran l’Esplai en el mateix espai de convivència també fa activitats com  les següents: Billar, Bingoaliment (dimarts i dijous de 15 a 19 h), cant i labors. Per accedir a les activitats que organitza l’Associació cal ser associat.

L’Ajuntament recorda que queda totalment prohibit qualsevol classe d’aposta relacionada amb els jocs de taula. El no compliment d’aquesta norma, comporta l’expulsió directa sense previ avís de l’equipament.

Des de la regidoria de Gent Gran es treballa de manera alineada amb l’OMS pel que fa a promoure un envelliment actiu tot optimitzant les oportunitats de participació, educació continuada, de benestar i salut i també de protecció en el transcurs de la vida. Més enllà de l’activitat física i mental, l’envelliment actiu també implica la prevenció, la promoció de l’autonomia, la independència i la inter-dependència i en definitiva el benestar de les persones grans.  Per aquest motiu, des de la regidoria de Gent Gran s’ofereix un programa municipal d’activitats “Gent Gran Activa”.

Casal de Gent Gran Municipal de Caldes

Les Cases dels Mestres

Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 20 h. El caps de setmana en l’horari d’obertura del Bar Cafeteria, de 10.30 a 13.30 h i de 16 a 20 h

Darrera actualització: 29.09.2023 | 11:05

Imatges