Arrenca el 10è Nervi Jove, el procés participatiu per decidir com gastar el pressupost d’activitats de Joventut

Dilluns, 13 de febrer de 2023 a les 13:00

A partir del 13 de febrer i fins el 10 de març els i les joves de Caldes de Montbui poden fer arribar les propostes sobre com gastar els 6.000 € del pressupost participatiu de Joventut del 2023

En marxa una nova edició del Nervi Jove. En concret, la 10ena edició dels pressupostos participatius de la regidoria de Joventut de Caldes de Montbui. A partir del 13 de febrer i fins el 10 de març, els i les joves del municipi poden fer arribar les seves propostes concretes sobre com gastar els 6.000 € del pressupost d’activitats. Durant aproximadament un mes està obert el termini per presentar les propostes que, posteriorment, es votaran i els impulsors i impulsores de cada iniciativa duran a terme.

En el procés participatiu hi poden formar part tots aquells joves de Caldes de Montbui, d’entre 12 i 29 anys, que vulguin organitzar o donar suport a una activitat juvenil. Les accions poden ser puntuals o amb continuïtat en el temps i es demana que siguin propostes possibles i realistes, valorables tècnica i econòmicament, tolerants i respectuoses. Per a cada activitat s’ha establert una despesa màxima de 600 € per afavorir que es puguin dur a terme més diversitat de propostes.

Les aportacions es poden fer en grup o bé de forma individual. Hi ha dues vies per presentar les propostes: a través d’un formulari al web o bé, omplint les butlletes que hi ha disponibles a l'Espai Jove El Toc i als instituts de Caldes.

Totes les activitats seran liderades pels seus impulsors i impulsores, i comptaran amb el suport del personal tècnic de la regidoria de Joventut per ajudar a planificar l'activitat. A més, de la regidoria s’acompanyarà els i  les joves a pensar una campanya de promoció amb cartells i un vídeo a l'Instagram de @eltoc per aconseguir els vots necessaris per tirar endavant la seva proposta.

Les votacions de les propostes presentades es farà entre el 18 i el 20 d’abril, de forma virtual. Durant aquests dies es presentaran totes les propostes i els i les joves del municipi podran escollir les que més els interessen. El procés del Nervi Jove es tancarà el 21 d’abril amb la celebració de l'Assemblea Oberta en la qual es presentaran i s'acabaran de votar les diferents activitats per decidir quines tindran finançament municipal del Nervi Jove.

Darrera actualització: 10.02.2023 | 11:39