L’Assemblea del Nervi Jove 2022 destina 6.000€ per a l’organització de 10 activitats lúdiques i culturals

Dilluns, 14 de març de 2022 a les 14:45

L’edició del Nervi Jove 2022 destina els 6.000€ del pressupost participatiu d’enguany a finançar 10 activitats socials i culturals per a la joventut de Caldes de Montbui

Els i les joves de Caldes de Montbui van decidir les activitats que es faran amb els pressupostos participatius del Nervi Jove 2022. Els 42 assistents que divendres passat es van trobar a la sala de Plens de l’Ajuntament van poder escoltar i votar les 18 propostes presentades per joves d’entre 12 i 30 anys, en el marc del programa. Un cop finalitzat el recompte dels vots, els participants van decidir destinar 6000€ a finançar 10 propostes d’activitats, amb un import de 600€ per activitat.

El procés de votació es va fer de manera virtual fins al passat 10 de març i de forma presencial durant l’Assemblea Oberta del dia 11 de març.  En l’àmbit digital, les propostes van rebre 1710 likes a les xarxes socials i els vídeos de presentació de cadascuna de les iniciatives van acumular més de 5300 reproduccions.

Durant l’Assemblea els joves van presentar, defensar i votar els projectes que van considerar més interessants. Sumant el total de vots digitals i els presencials, la proposta més votada va ser l’organització d’una Fluor Party, una festa amb un gran impacte visual amb so, il·luminació, projeccions i fluorescència, que va posar de manifest les ganes que té la joventut, després de dos anys de pandèmia, de passar-ho bé en un ambient animat i controlat. La segona proposta que va rebre més suport va ser una l’Airsoft, una activitat lúdico-esportiva que es basa en la simulació de joc de lluita on es poden treballar aspectes com el respecte, el treball en equip i el companyoria. L’Assemblea Oberta del Nervi Jove 2022 també va votar destinar 600€ a finançar activitats com Làser Tag, diverses sortides a Port Aventura, al Green Park Granollers, una excursió a un gorg i una escapada Jove amb pernoctació per a persones joves de 18 a 25 anys. Alhora es va decidir celebrar un ball anual, un tipus de festa de gala similar a un ball de graduació.

Nervi Jove, pressupostos participatius

El projecte Nervi Jove, pressupostos participatius joves, és una iniciativa del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Caldes de Montbui, per promoure la implicació de la gent jove calderina en les polítiques de joventut del municipi i enfortir els seus valors democràtics i de ciutadania. La gestió de les propostes escollides està tutelat pel Departament de Joventut per tal de garantir el correcte desenvolupament de tot el procés.

Darrera actualització: 14.03.2022 | 14:55