Una vintena de persones participen a la trobada per a constituir el Grup Impulsor del Projecte Educatiu de Caldes (PEC)

Divendres, 10 de març de 2023 a les 00:00

La primera trobada per a constituir el grup impulsor del Projecte Educatiu de Caldes (PEC) reuneix una vintena de persones de perfils i àmbits diferents interessades en col·laborar amb la iniciativa

El Projecte Educatiu de Caldes (PEC) torna a agafar impuls. La primera trobada oberta a la ciutadania per a constituir el Grup Impulsor s’ha celebrat aquest dijous 9 de març a les cases dels Mestres i ha comptat amb l’assistència de 16 persones interessades en col·laborar amb la iniciativa. Els i les participants a la reunió són de perfils molt diferents i representen àmbits diversos com l’empresarial, l’educatiu o de la gent gran, entre d’altres.

Durant la reunió, es va exposar la feina que s’ha fet fins ara al PEC, a partir dels dos primers fòrums que es van celebrar just abans de la pandèmia, i es va plantejar el camí a seguir a partir d’ara per fer de Caldes una ciutat educadora. La trobada la va presidir el regidor d’Educació, Josep Busquets, hi van participar també les tècniques integrants del Grup Motor.

Per tal de seguir avançant, s’ha programat una segona trobada oberta també a la ciutadania pel dijous 23 de març a les 18 h, també a les Cases dels Mestres. Aquesta segona reunió ha de servir per constituir oficialment el Grup Impulsor del PEC, proposar un cronograma de treball i consensuar les primeres accions a realitzar.

Darrera actualització: 10.03.2023 | 12:52

Imatges