Sant Jordi 2021

Divendres, 23 d'abril de 2021 a les 00:00

Parades de llibres i flors a Pi i Margall, espai d’entitats a la plaça Neus Català i les activitats culturals (amb reserva d’entrada) al Jardí de Santa Susanna

El 23 d’abril l'avinguda de Pi i Maragall estarà tancada al trànsit durant tot el dia per facilitar la circulació dels veïns que vulguin passejar i visitar les parades de llibres i flors. 

Les entitats tindran un espai per posar les seves parades a la plaça Neus Català (el passeig que va de la plaça de l’U d’octubre a la Residència Santa Susanna). Les parades d’aquest espai estaran en funcionament entre les 10 del matí i les 8 de la tarda.

Les activitats culturals de les entitats es faran a l'escenari instal·lat al jardí de Santa Susanna (el pati de l’antiga casa del Doctor Mirambell), a l’encreuament dels carrers Sentmenat i Raval Canyelles.

Activitats Culturals Sant Jordi 2021
Divendres 23 d’abril Dissabte 24 d’abril
18.00h Actuació de la colla gegantera i de la Coral del Calderí 11.30h Mostra de música amb Tot Música
19.15h Mostra de dansa amb Stage 18.00h Actuació de l’Orquestra Municipal de Música

Per tal de controlar l’aforament a les actuacions, per algunes activitats cal reservar prèviament l’entrada. Tota la informació a la web www.caldescultura.cat.

Tota la jornada s'ha organitzant seguint les recomanacions i indicacions de seguretat contra la Covid.

ALTRES ACTIVITATS

Programació especial a Ràdio Caldes40 propostes literàries “per fer un món més just”Sant Jordi 2021 a la Biblioteca Municipal de Caldesoncurs de Sant Jordi de l’Oficina de Català «És quan llegeixo que espanto dracs!»

Torna el «DeixaLlibres» a la xarxa comarcal de deixalleries

 

 

Darrera actualització: 22.04.2021 | 12:38