Sant Jordi 2021 a la Biblioteca Municipal de Caldes

Dilluns, 19 d'abril de 2021 a les 14:30

La Biblioteca a través de les seves xarxes socials mostrarà recomanacions literàries per Sant Jordi i farà un sorteig d’un lot de llibres entre les persones que el mateix 23 d’abril diguin quin llibre comprarien i a qui li regalarien. Participeu a través de les xarxes socials

Voleu saber quines lectures us recomanen els treballadors i les treballadores de la biblioteca, l’arxivera municipal o alguns/es llibreters/es del poble? Durant la setmana del 19 d’abril la Biblioteca Municipal us les mostrarà a través de les seves xarxes socials i també podreu trobar una guia de recomanacions adreçada tant a públic infantil com adult.

A més a més, es farà el sorteig d’un lot de llibres entre aquelles persones que el mateix dia 23 d’abril diguin quin llibre comprarien i a qui li regalarien. Podeu participar a través de les xarxes socials de la Biblioteca:

  • Twitter https://twitter.com/bibcaldesm

  • Facebook https://www.facebook.com/BibliotecadeCaldesdeMontbui

  • Instagram https://instagram.com/bibcaldesm


 

Enguany, per la Diada de Sant Jordi la Biblioteca tindrà una de les parades de la Plaça Neus Català juntament amb la resta d’entitats del municipi, on portaran novetats i podreu fer préstec allà mateix si porteu el vostre carnet de biblioteca.

Consulteu tota la programació de Sant Jordi a  www.caldesdemontbui.cat/santjordi21

 

 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

Instagram i Twitter: @bibcaldesm

@bibliotequesxbm

#SantJordi2021

#DiadadeSantJordi

#23d’abril

Darrera actualització: 19.04.2021 | 10:49