Participeu en el Concurs de Sant Jordi de l’Oficina de Català «És quan llegeixo que espanto dracs!»

Dimecres, 21 d'abril de 2021 a les 10:21

Del 20 al 25 d'abril, podeu penjar a les xarxes una foto vostra llegint un llibre en un espai especial i participar en el sorteig de la novel·la del premi Sant Jordi 2020 que es farà el 27 d’abril

Per celebrar la Diada de Sant Jordi, el Consorci per a la Normalització Lingüística del Vallès Oriental (CNL) vol potenciar l'interès per la lectura; tant és si es llegeixen autors novells o tradicionals, si es fa en veu alta i asseguts al sofà o en silenci en un espai predilecte... Tothom és conscient que ‘llegir ens fa lliures’. És per això que el dia de Sant Jordi és l'adequat per difondre la lectura i per mostrar, entre tots, les ganes de llegir.

Et CNL proposa que ensenyeu des d'on us enamoreu, combatiu dracs, cavalqueu, sou els herois o les heroïnes i regaleu roses. Com? Feu-vos una foto llegint en algun indret especial, divertit, curiós, íntim, desconegut, intrèpid... i compartiu-la.

Del 20 al 25 d'abril, teniu temps per penjar a les xarxes la vostra foto amb un llibre a les mans en un espai diferent, especial. Publique-la a les xarxes i feu servir les etiquetes #cnlvallesoriental, #espantodracs i #SantJordi2021

Tots els participants entraran en el sorteig d'un exemplar del Premi Sant Jordi 2020 L'aigua que vols de Víctor García Tur.

El 27 d'abril es farà el sorteig i s’anunciarà la persona guanyadora a través de les xarxes del CNL.

Les persones interessades poden consultar les bases del concurs a: breu.cpnl.cat/drac

Consulteu tota la programació de Sant Jordi a www.caldesdemontbui.cat/santjordi21


 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

Facebook: oc.caldesdemontbui

Twitter: @CaldesOc

@cpnlcat

#cnlvallesoriental

#espantodracs

#SantJordi2021

#Català

#PolíticaLingüística

#CPNL

Darrera actualització: 21.04.2021 | 10:27