Les escoles bressol municipals calderines, objecte d’interès d’educadors xilens

Dijous, 18 de gener de 2018 a les 13:00

Un grup de professionals relacionats amb l’educació infantil de Xile han visitat aquest dijous El Gegant del Pi i La Lluna, interessats pels projectes i el prestigi d’aquestes dues escoles calderines

Paula Delaveau, Educadora i membre del departament tècnic pedagògic de JUNJI​

Roser Guiteras, regidora d'Educació

Míriam Oña, membre de Rosa Sensat

Els equips directius de les escoles bressol municipals Gegant del Pi i La Lluna, la regidora d’Educació, Roser Guiteras, i personal tècnic d’Educació de l’Ajuntament de Caldes de Montbui, han rebut la visita d’un grup de 20 professional de primer cicle d’educació infantil de Xile interessat en el model de centres que ha consolidat al municipi.

La Junta Nacional de Jardines Infantiles de Chile (JUNJI), amb l’Associació de Mestres Rosa Sensat de Barcelona, han organitzat aquesta recepció catalana a un grup variat d’educadors, mestres, tècnics, coordinadors de zona, directors i dietistes especialitzats en l’educació 0-3 i que provenen de totes les zones i tipologies de centres del país sud-americà. 

Els organitzadors han triat les escoles calderines com un destí del grup pel prestigi que han assolit al territori i per la qualitat dels seus projectes de renovació del primer cicle d’educació infantil. A aquests motius se suma l’interès manifest de les dues escoles de Caldes per conèixer i enriquir-se amb realitats educatives diferents.

La comitiva visitarà altres escoles de la província de Barcelona que reuneixen aquests mateixos requisits.

El recorregut pels centres ha acabat amb una trobada a l’Ajuntament de Caldes de Montbui, presidit per l’alcalde accidental, Isidre Pineda, la regidora d’Educació, Roser Guiteras, i el regidor d'Urbanisme, Vicenç Personat, acompanyats de les coordinadores de la Lluna, Maite Castillo, i del Gegant del Pi, Xènia Vila, i de personal tècnic del consistori. El grup de professionals calderí ha compartit amb els professionals xilens els objectius i les causes d’aquesta aposta local per oferir un servei municipal i de qualitat d’atenció a l’infant de 0 a 3 anys.

Darrera actualització: 19.01.2018 | 13:06