L’Ajuntament afegeix una estança d’escola bressol per cobrir la demanda de totes les famílies calderines

Dijous, 20 de juny de 2019 a les 16:40

El període matrícula a les escoles bressol municipals clou amb 12 sol·licituds de plaça per sobre de la demanda inicial. Per aquest motiu, l’Ajuntament contractarà nou personal i afegirà una estança

Àudio de la roda de premsa 

L’alcalde, Isidre Pineda, amb el regidor d’Educació, Josep Busquets, i les directores de les escoles bressol municipals, Maite Castillo (La Lluna) i Xènia Vila (El Gegant del Pi), han anunciat l’ampliació de les estances destinades al grup de mitjans.

L’ampliació es farà a La Lluna i suposarà la reobertura d’una aula amb la contractació de dos professionals (mestre i auxiliar).

Es dona així resposta a les 12 sol·licituds de plaça per sobre de l’oferta per al curs 2019/2020 que s’ha donat en tancar el període de matrícula i que afecta als infants nascuts l’any 2018.

Les famílies que han quedat en llista d’espera podran formalitzar la matrícula del 25 al 27 de juny.

L’Ajuntament valora positivament aquest increment de la demanda, perquè és un símptoma de d’una major estabilitat laboral de les famílies calderines i de confiança de la població en el sistema educatiu 0-3 que impulsen els dos centres municipals.

 

Revisió de l’adjudicació del servei de menjador a les escoles bressol

En paral·lel a l’anunci de l’ampliació de places, l’Ajuntament estudia les mesures que prendrà en relació al personal que ofereix el servei de menjador de les escoles bressol, que s’enfronta a una situació d’incompliments contractuals per part de l’empresa adjudicatària.

L’Ajuntament condemna aquesta situació i inicia el procediment legal per revertir-la. També estudia quines opcions existeixen per mantenir o causar el mínim perjudici possible a les professionals que actualment ofereixen el servei.

Darrera actualització: 20.06.2019 | 16:45