La fugaç obertura del col·legi del Carme atrau més de 600 persones

Dilluns, 21 de juny de 2021 a les 14:00

Centenars calderins fet un passeig nostàlgic i carregat de records per l’antic col·legi del Carme. Ara podeu accedir a totes les fotografies cedides per la ciutadania: http://scur.cat/LZDPN6

Un cop formalitzada l’adquisició de l’edifici, l’Ajuntament, a través del Museu Thermalia, ha ofert a la ciutadania la possibilitat de visitar l’antic col·legi del Carme. Més de 600 persones han passejats pels vells passadissos i aules, espais carregats dels records de moltes famílies calderines.

A més, al pati de l’antiga escola, ha estat exposat un recull de fotografies relacionades amb la vida escolar de l’equipament i cedides per la ciutadania.

A la visita institucional, que es va fer dissabte a la tarda, hi va assistir una representació de les Germanes Vedrunes, la congregació que va dirigir l’escola abans de passar el relleu a l’Escola Pia.

Les portes obertes, que van començar divendres i van acabar diumenge, han estat insuficients per donar resposta a totes les persones interessades en veure l’escola. Per aquest motiu, l’Ajuntament preveu repetir l’experiència en uns mesos, quan comenci el procés participatiu que s’engegarà per tal de definir els usos d’aquest equipament.

Amplieu la informació sobre l’adquisició de l’antic col·legi del Carme seguint l’enllaç.

Darrera actualització: 21.06.2021 | 14:42