Caldes obre el procés participatiu sobre els futurs usos del Col·legi del Carme

Dimarts, 30 de novembre de 2021 a les 12:00

L’Ajuntament convida a la ciutadania al primer taller sobre els futurs usos del Col·legi del Carme amb el procés participatiu El Carme s’obre al poble que tindrà lloc dissabte 11 de desembre

El proper dissabte 11 de desembre l’antic Col·legi del Carme tornarà a obrir les seves portes per acollir el primer taller sobre els futurs usos de l’equipament amb el procés participatiu El Carme s’obre al poble. El taller tindrà lloc a la Sala polivalent de l’Antic Col·legi del Carme (entrada pel C. Bellit 7-9) de 10:30 a 12:30 h. Totes aquelles persones que hi vulguin assistir s’han d’inscriure bé trucant al telèfon 93 862 70 24 o a través del mail participacio@caldesdemontbui.cat.

Aquest procés participatiu pretén construir, de manera participada, un relat col·lectiu sobre l’equipament i els seus possibles usos, afavorint que els nous usos del col·legi tinguin una vinculació directa amb les necessitats del municipi. Totes les accions i activitats previstes en aquest procés aniran acompanyant la redacció progressiva del Pla Funcional de l’edifici de l’Antic Col·legi del Carme, de manera que es vagin incorporant al document totes les visions compartides.

Participació virtual a la plataforma digital Decidim, del 12 de desembre de 2021 al 16 de gener de 2022

Totes aquelles persones majors de 16 anys que no puguin assistir al taller de forma presencial, poden participar de forma virtual a través de la plataforma digital de participació ciutadana Decidim. Es poden presentar propostes relatives als usos de l’equipament del 12 de desembre de 2021 al 16 de gener de 2022.

Per accedir a la plataforma cal registrar-se amb un compte de correu electrònic i una contrasenya d’usuari.

Altres canals de participació

Les persones que vulguin participar i que per algun motiu no puguin assistir als tallers de participació presencials o accedir a la plataforma Decidim, poden presentar una sol·licitud general a l’Ajuntament de Caldes de Montbui especificant la seva proposta d'usos.

Per a qualsevol dubte es pot contactar amb participacio@caldesdemontbui.cat T. 93 862 70 24.

Tota la informació del procés a la plataforma digital de participació: decidim-caldesdemontbui.diba.cat

 

Darrera actualització: 30.11.2021 | 12:25