Comença l’asfaltat de diversos carrers del nucli urbà

Divendres, 28 de maig de 2021 a les 11:00

DIlluns 31 de maig comença l’asfaltat d’una vintena de carrers del nucli urbà, inclosos dins de la campanya d’asfaltats 2021. Això obligarà a alterar la mobilitat d’alguns carrers de forma puntual

Dilluns 31 de maig comencen els treballs per renovar l’asfalt de més d’una vintena de carrers del nucli urbà de Caldes de Montbui. En total, els propers 15 dies es procedirà a reasfaltar uns 8.500m2 dels més de 20.000m2 que es renovaran al nucli urbà dins d’aquesta campanya. Per minimitzar els inconvenients i les molèsties als veïns, l’Ajuntament i la Policia Local han previst canvis en la circulació i la mobilitat de les zones afectades. Durant els propers 15 dies s’actuarà sobre 6 carrers. En total, durant les properes dues setmanes es procedirà a reasfaltar uns 8.500m2 dels més de 20.000m2 que es renovaran al nucli urbà dins d’aquesta campanya. Les obres no implicaran contribucions especials per als veïns.

Primeres actuacions de reasfaltat al nucli urbà

Les actuacions per renovar l’asfalt començaran el dilluns 31 de maig al carrer Sant Fèlix, en el tram comprés entre els carrers Alfons Solà i Joaquim Jorba. Posteriorment, els treballs per reasfaltar es traslladaran al carrer Dr. Xalabarder, entre l’avinguda Pi i Margall i l’avinguda Josep Fontcuberta; al carrer Lleida, en el tram comprès entre l’avinguda Pi i Margall i el carrer Avel·lí Xalabarder; el carrer Sant Ramon entre els carrers Lleida i Estació; i un petit tram del carrer Avel·lí Xalabarder, entre els carrers Homs i Estació. Finalment, l’última actuació prevista en els propers 15 dies serà a l’avinguda Josep Fontcoberta. Els treballs es faran en diversos trams de l’avinguda a l’alçada dels carrers Ramon Llull, Salvador Codina i Velázquez, i a la plaça de l’Oli.

El desenvolupament de totes aquestes actuacions està subjecte a possibles imprevistos que puguin sorgir durant les obres de renovació de l’asfaltat.

La campanya d’asfaltat 2021 ha renovat l’asfalt d’alguns dels carrers dels barris de la Font dels Enamorats i de Can Valls, i ara s’inicia la fase que inclou els carrers del nucli urbà. Un cop acabes les actuacions programades, els treballs de renovació de l’asfalt continuaran amb els carrers previstos als barris del Farell i de Saulons.

Darrera actualització: 31.05.2021 | 09:34