Comença la campanya d’asfaltats del municipi

Dimecres, 17 de març de 2021 a les 11:10

La campanya d’asfaltats que comença l'Ajuntament a la Font dels Enamorats també adequarà les calçades més degradades dels barris del Farell, Can Valls i Els Saulons i del centre del municipi

Isidre Pineda, alcalde

Jaume Mauri, regidor d'Espais Públics i Mobilitat, Planejament Territorial, Serveis Municipals i Barris Interurbans

L’Ajuntament de Caldes inicia la campanya d’asfaltats del municipi, projecte de manteniment de les calçades dels carrers que degut al pas del temps s’han anat degradant. La campanya afectarà 5 zones, El Farell, el centre del municipi, Can Valls, Els Saulons i la Font dels Enamorats, iniciant els treballs en aquesta última.

Per dur a terme el projecte, s’ha fet una tria dels carrers a adequar en funció del seu estat i de la seva intensitat d’ús. 
L’obra es farà a cada zona per sectors, tallant el trànsit en horari laboral. Fora d’aquest horari, sempre que l’estat de l’obra ho permeti, el trànsit rodat podrà passar seguint les indicacions de seguretat.

Per a la realització de les obres previstes, es planteja un termini global de treballs de 6 mesos.

El projecte a dur a terme tindrà un cost de 679.840,23 € amb IVA inclòs, és la campanya anual d’asfaltats més important que s’ha fet en el poble de Caldes per import econòmic.

La campanya ha estat presentada avui en roda de premsa per l’alcalde, Isidre Pineda, i el regidor d'Espais Públics i Mobilitat, Planejament Territorial, Serveis Municipals i Barris Interurbans, Jaume Mauri.

 

Darrera actualització: 17.03.2021 | 11:17