Afectacions al trànsit per la campanya d’asfaltat 2021 a diversos carrers del centre de Caldes

Divendres, 4 de juny de 2021 a les 12:41

Continuen els treballs per renovar l’asfalt de més d’una vintena de carrers del nucli urbà de Caldes de Montbui. Consulteu les zones afectades i el calendari previst a www.caldesdemontbui.cat

Comencen les obres d’asfaltat de diversos carrers del centre de Caldes. Per minimitzar els inconvenients i les molèsties als veïns, l’Ajuntament i la Policia Local han previst canvis en la circulació i la mobilitat de les zones afectades.

El calendari previst és el següent:

  • Els dies 7 i 8 de juny es durà a terme l’asfaltat del carrer Sant Ramon entre els carrers Lleida i Estació.

  • Entre el 8 i l’11 de juny es durà a terme l’asfaltat de l’avinguda Josep Fontcuberta. . Els treballs es faran en diversos trams: a l’alçada dels carrers Ramon Llull, Salvador Codina i Velázquez, i a la plaça de l’Oli.

  • El dia 11 de juny es farà l’asfaltat del carrer Avel.lí Xalabarder en el tram comprès entre el carrer Homs i el carrer de l'Estació.

El desenvolupament de totes aquestes actuacions està subjecte a possibles imprevistos que puguin sorgir durant les obres de renovació de l’asfaltat.

 

L'Ajuntament agraeix als veïns i les veïnes la col·laboració per facilitar les obres i demana disculpes per les molèsties que aquestes puguin ocasionar.

 

Podeu veure els trams que seran asfaltats en el cas de cada carrer al plànol adjunt.

 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

#CampanyaAsfaltat


 

Darrera actualització: 04.06.2021 | 13:08