Escaldàrium 2022. Taller de fotografia i de correfocs i festes infernals

Dissabte, 2 de juliol de 2022 a les 10.00 h

La comissió Escaldàrium organitza el dia 2 de juliol, de 10 h a 14 h, el “Taller de fotografia de correfocs i festes infernals". L’activitat que anirà a càrrec de Quim Dasquens tindrà lloc al Balneari Termes Victòria i es farà una sessió teòrica sobre els fonaments bàsics d’aquest tipus de fotografia, tècniques i consells. S’explicaran les dificultats tècniques, quines són i com superar-les en moments tan canviants com són els correfocs i les festes amb foc.

El taller inclou també una sessió pràctica que es farà el dia 7 de juny, aprofitant l’assaig general de l’Escaldàrium i el dissabte 9 de juliol, de 10 h a 11 h, es revisaran les fotografies realitzades i es donaran uns últims consells fotogràfics.

El preu del taller és de 60 euros i cal inscriure’s prèviament ja que el número de places és limitat a 10 persones. Podeu formalitzar la inscripció a través del web de l’Escaldàrium i la data límit és el 30 de juny o fins exhaurir les 10 places.

 

Més informació aquí

Organitza:

Ball de Diables, Associació La Forca, Bombers Voluntaris i Ajuntament de Caldes de Montbui i col.labora el Balneari Termes Victòria i Pirotècnia Garcia

Lloc:

Balneari Termes Victòria

Balneari Termes Victòria

Barcelona, 12 - 08140 Caldes de Montbui - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 865 01 50
Adreça electrònica: info@termesvictoria.com
Lloc web: www.termesvictoria.com/
Horari:  
24 hores
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 29.06.2022 | 13:45