Darrer plenari del curs del Grup Impulsor del PEC

Dimecres, 17 de juliol de 2019 a les 00:00

Els membres de cada un dels àmbits del Grup Impulsor del Projecte Educatiu de Caldes, van explicar la situació actual de les seves accions i les properes passes de cara al setembre

La darrera trobada del Grup Impulsor del Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) va comptar amb el nou regidor d’Educació i Formació Permanent, Josep Busquets, i va servir per repassar, per àmbits, les accions que te en marxa cada grup. En aquest sentit, des del grup-àmbit Escola es confirma la data de dissabte 5 d’octubre del 2019 per celebrar la jornada d’intercanvi d’experiències sobre la gestió dels espais del pati als centres docents. Aquesta trobada serà oberta a tota la població, i a partir del mes de setembre se’n començarà a fer difusió.

Des del grup-àmbit Fora Escola es farà el seguiment de la prova pilot de l’obertura i ampliació del servei de l’espai jove el TOC divendres i dissabtes tarda. També participaran de forma activa amb la regidoria de Joventut per preguntar als joves sobre diversos temes i interessos, per tal de canalitzar esforços i recursos .

Des del grup-àmbit Transició Escola Treball i Formació Professional, s’està treballant, d’acord amb tots els centres de secundària del municipi, en l’acció que té com a objectiu orientar i acompanyar als joves en la transició de l’escola al món laboral i/o acadèmic, fent especial atenció a l’entorn productiu real de Caldes.

Des del grup-àmbit Poble Educador, es posa l’accent en la col·laboració entre entitats i centres docents a partir de dues propostes: l’alimentació saludable i el coneixement de l’entorn.

A partir de setembre es concretarà quina o quines entitats i centres docents hi participaran.

 

La trobada també va servir per establir les dates dels plenaris del Grup Impulsor pel que queda d’any i que seran els dijous 26 de setembre i 21 de novembre.

Recordem que tots els plenaris del Grup Impulsor són oberts a tota la població, es fan a l’Aula Taller de Les Cases dels Mestres (2a planta) en horari de 19h a 21h.

Si hi ha persones interessades en el PEC però no poden participar-hi de forma presencial, es poden enviar les idees, propostes i/o suggeriments a l’adreça pec@caldesdemontbui.cat, a través de la qual es facilitarà la manera d’incorporar-se en un dels grups de treball de forma virtual.

Més informació sobre el PEC a http://www.caldesdemontbui.cat/ajuntament/accio-de-govern/pec-projecte-educatiu-de-caldes-de-montbui/

Darrera actualització: 17.07.2019 | 09:28