CARNISSER/A
Oferta 385116
Funcions i condicions del lloc de treball:
Gestionem 2 perfils de dependent/a de carnisseria:
1. Experiència en tall de vedella, xai i aus. Horari de dilluns a dissabte de 8 a 14 hores i 2 tardes setmanals de 17 a 20 hores. Sou segons perfil.
2. At. client, manipular tot tipus de producte carni i de xarcuteria, preparacions a l'obrador. col·locació, frontejat, supervisió temperatures i caducitats, revisió cambres de fred, neteja i manteniment. S'ofereix incorporació estable, fent torns rotatius intensius (matí/tarda) de dll a ds. Sou anual brut: 18.000 euros.
Requisits: Experiència imprescindible.
Competències professionals que es valoraran molt: orientació al públic, bona interacció social i treball en equip, adaptabilitat, gestió de l'estrès i autonomia en la feina.
Inscriu-te a la oferta i adjunta el currículum en la sol·licitud d'inscripció.
Si el teu currículum no està orientat als requisits que demana l’empresa, passa pel Club de Feina i t’assessorarem.
Club de Feina: dilluns-dimecres-divendres de 10 a 14h.
ClubFeina+16 (fins a 29 anys): dimarts-dijous de 10 a 14h.