Rebost Solidari d'Aliments

Equipament gestionat a través de la coordinació de l’Ajuntament, Càritas Caldes, Creu Roja Caldes - Palau-Solità i Plegamans - Sant Feliu de Codines i Rotary Club de Caldes de Montbui - Cigles de Bertí.

Els agents implicats treballen de manera unificada i coordinada la prescripció, captació, emmagatzematge, distribució i dispensació dels productes del Rebost Solidari d’Alimentas.

Les sol•licituds es gestionen través del departament d’Acció Social de l’Ajuntament, el repartiment d’aliments el faran Creu Roja i Càritas des del Rebost i els donatius de la ciutadania es podran fer al mateix rebost o al local de Creu Roja en els horaris establerts.

Rotary Club, per la seva banda, col•laborarà en la logística i en la captació de possibles proveïdors del rebost.

A més de les aportacions solidàries de la ciutadania, són proveïdors del Rebost: el Pla d’ajuda alimentària de la Unió Europea, el Banc d’Aliments, l’Ajuntament i les entitats locals Creu Roja i Càritas Caldes, que fan compres de productes que consideren necessaris per complementar els lots existents.

D’altra banda, poden ser usuaris del Rebost Solidari d’Aliments les persones de Caldes de Montbui que acreditin mancança de recursos bàsics d’alimentació per causa de mitjans econòmics limitats o altres motius davant dels Serveis Bàsics d’Atenció Social de l’Ajuntament.

c. General Padrós, 33 - 08140 Caldes de Montbui - Barcelona (Catalunya)
Telèfon:938655420
Horari:  
Darrera actualització: 18.07.2017 | 13:26