Solidaritat des de les aules

Dilluns, 15 de febrer de 2021 a les 12:15

Alumnes de primer de batxillerat de l’Escola Pia organitzen una campanya de recollida d’aliments amb la col•laboració del Rebost Solidari del 12 al 19 de febrer 

Amb l’objectiu de conscienciar a la ciutadania, els alumnes de primer de batxillerat de l’Escola Pia de Caldes de Montbui organitzen una campanya de recollida d’aliments amb la col•laboració del Rebost Solidari, equipament gestionat a través de la coordinació de l'Ajuntament que engloba Càritas Caldes, Creu Roja Caldes - Palau Solità i Plegamans - Sant Feliu de Codines i Rotary Club de Caldes de Montbui - Cingles de Bertí.  

A través d’un vídeo difós per les xarxes, els alumnes conviden a tothom que ho desitgi a sumar-se a la recollida d’aliments que durarà una setmana, del 12 al 19 de febrer, apel•lant a la necessitat de recaptar aliments al llarg de l’any degut a la quantitat de famílies afectades per la pandèmia i altres factors socioeconòmics.

Els aliments es poden portar al vestíbul de l’Escola Pia de Caldes de Montbui en horari lectiu, de 8:30 h a 13:30 h i de 15 h a 17 h. Els aliments recomanats són arròs, caldo, llet, oli d’oliva i sucre. Un cop feta la recollida, tots els productes es portaran al Rebost Solidari, on Càritas s’encarregarà de distribuir-los entre les persones més necessitades del poble.

Ànim solidari

La recollida d’aliments no és una acció aïllada, forma part d’un projecte nascut arrel de les inquietuds dels alumnes de primer de batxillerat que, conscients de les dificultats que ha comportat la pandèmia, des de l'inici de curs es van proposar fer accions concretes per ajudar, tant a dins com a fora de l'escola. A l’escola, fent xerrades i accions concretes amb els seus companys més petits, i a fora, participant i promovent diverses campanyes, creant la figura del cap de comunicació per la gestió.

La iniciativa de les accions són plenament dels alumnes, que en qüestions d’organització compten amb el suport de les tutores, amb els recursos dels que disposa l’escola i la col•laboració dels Serveis Socials de l’Ajuntament i el Rebost Solidari, com és amb el cas de l’actual campanya.

La campanya està penjada a l’Instagram de l’Escola Pia de Caldes de Montbui, @escolapiacaldes, i s’han establert contactes a través del departament de comunicació de l’escola per fer-ne ressò als mitjans de comunicació.


 

Darrera actualització: 15.02.2021 | 13:23