Nervi Jove 2023: Pressupost participatiu de joventut de Caldes de Montbui

Dilluns, 27 de febrer de 2023 a les 11:20

Fins el 10 de març els i les joves de Caldes poden presentar propostes sobre com gastar els 6.000 € del pressupost participatiu de Joventut del 2023, a través d’un formulari al web o bé, omplint les butlletes que hi ha a l'Espai Jove El Toc i als instituts de Caldes

El passat mes de febrer es posava en marxa la 10ena edició del Nervi Jove. Fins el 10 de març està obert el termini per presentar les propostes que, posteriorment, es votaran i els impulsors i impulsores de cada iniciativa duran a terme.

Les aportacions es poden fer en grup o bé de forma individual. Hi ha dues vies per presentar les propostes: a través d’un formulari al web  o bé, omplint les butlletes que hi ha disponibles a l'Espai Jove El Toc i als instituts de Caldes.

En el procés participatiu hi poden formar part tots aquells joves de Caldes de Montbui, d’entre 12 i 29 anys, que vulguin organitzar o donar suport a una activitat juvenil. Les accions poden ser puntuals o amb continuïtat en el temps i es demana que siguin propostes possibles i realistes, valorables tècnica i econòmicament, tolerants i respectuoses. Per a cada activitat s’ha establert una despesa màxima de 600 € per afavorir que es puguin dur a terme més diversitat de propostes.

Les votacions de les propostes presentades es farà entre el 18 i el 20 d’abril, de forma virtual. Durant aquests dies es presentaran totes les propostes i els i les joves del municipi podran escollir les que més els interessen. El procés del Nervi Jove es tancarà el 21 d’abril amb la celebració de l'Assemblea Oberta en la qual es presentaran i s'acabaran de votar les diferents activitats per decidir quines tindran finançament municipal del Nervi Jove.

 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

@eltoc @educadorscaldes #nervijove #pressupostosparticipatius

Darrera actualització: 27.02.2023 | 11:26