S’obren al trànsit els carrers Rector Alemany i Sant Pau

Divendres, 8 d'octubre de 2021 a les 13:45

Les obres de Plaça Catalunya i l’entorn avancen a bon ritme i, per això, coincidint amb la Festa Major, ja s’obren a la circulació els carrers Rector Alemany i Sant Pau

El gruix de les obres de reforma dels carrers Rector Alemany i Sant Pau ja han acabat. Per això, coincidint amb l’inici de la Festa Major, s’obren al trànsit aquests dos carrers. A partir d’aquest divendres ja es podrà circular normalment, tot i que les obres encara no han finalitzat completament. Encara falta plantar els arbres i acabar d’instal·lar el mobiliari urbà, entre d’altres intervencions, però són detalls que es faran en les properes setmanes i que no impedeixen la reobertura d’aquests carrers.

Les obres, adjudicades per un import de 794.240,37 euros IVA inclòs, avancen a un ritme superior al previst inicialment i, ara, els treballs de remodelació estan concentrats a la plaça Catalunya. Això permet la reobertura ja definitiva d’aquests dos carrers per facilitar la mobilitat i la circulació en aquest punt del nucli urbà.

Les tasques de reurbanització han permès també renovar les línies de servei i soterrar la majoria dels cables. També es renovarà la il·luminació i el mobiliari urbà, i es plantaran més arbres. Tot plegat, mantenint els bancs curvilinis existents a la zona central de la plaça Catalunya, l’element més característic de la plaça.

Darrera actualització: 08.10.2021 | 13:38