“Record”, l’acte d’homenatge, agraïment i esperança en el marc de la Covid-19

Dimarts, 29 de setembre de 2020 a les 14:45

L’Ajuntament dedica el que hagués estat el divendres de Festa Major a les persones que pateixen les pèrdues que provoca la pandèmia i als professionals i col·lectius que treballen per fer-hi front

Isidre Pineda, alcalde

Laia Cuscó, regidora de Cultura

“Record” és un acte que succeirà quan la població encara està immersa en els efectes de la pandèmia mundial i el dia en què, qualsevol altre any, hagués començat la Festa Major local.

El divendres 9 d’octubre, a les 19 h, a la pl. Molí de l’Esclop, amb aforament limitat i garanties de seguretat, tindrà lloc aquest esdeveniment que vol ser un homenatge a les víctimes, un agraïment a les persones que treballen de manera incansable per fer front a la pandèmia i un missatge d’esperança a la població.

Seguiu l’acte

En directe:

Localitats a disposició de la ciutadania limitades, en atenció a les mesures de seguretat sanitària. Es podran adquirir a partir de dimarts 6 d’octubre a les 10 h (fins exhaurir localitats): www.caldesdemontbui.cat/record  (EXHAURIDES)

Record, rècord, record

“Record” és el nom que ha estat triat per definir aquest acte la triple coincidència amb l’esperit que s’organitza: perquè serà en record a les persones que s’ha endut la pandèmia, perquè record és gravar i, per tant, guardar l’experiència per sortir-ne reforçats i perquè multitud de professionals i col·lectius han batut rècords de dedicació a la superació sanitària i social de la Covid-19.

Tast cultural i testimonial

Aquest acte tindrà lloc en el primer dia d’una Festa Major que no podrà ser i que l’Ajuntament ha redefinit per oferir una programació cultural estable i segura al llarg dels propers mesos. En coherència amb aquest fet, l’acte oferirà un tast de tres disciplines artístiques que provenen del Cens cultural calderí.

Actuaran tres calderins: Anna Macau, de la companyia de dansa Silver Drops, Marçal Pàmies, del grup de música Terra i Esther Tenedor, des de la seva vessant pictòrica i construint una obra en directe. 

A més de les manifestacions culturals, l’acte comptarà amb dues manifestacions testimonials del què ha suposat l’experiència Covid-19 al municipi.

Darrera actualització: 08.10.2020 | 11:43