Les localitats per assistir a l’acte «Record», estaran disponibles a la ciutadania a partir del dia 6 d’octubre a les 10 h.

Dimecres, 30 de setembre de 2020 a les 10:00

El 9 d’octubre, a les 19 h, a la pl. Molí de l’Esclop, tindrà lloc l’esdeveniment «Record» l’acte d’homenatge, agraïment i esperança en el marc de la Covid-19. L’aforament és limitat i les localitats estaran a disponibles a partir del 6 d’octubre. Més informació www.caldesdemontbui.cat/record

Record” és un acte que vol ser un homenatge a les víctimes, un agraïment a les persones que treballen de manera incansable per fer front a la pandèmia i un missatge d’esperança a la població.

L’aforament serà limitat per garantir les mesures de seguretat i les localitats estaran a disposició de la ciutadania a partir del dimarts 6 d’octubre a les 10 h, fins que s’exhaureixin. Més informació a www.caldesdemontbui.cat/record

L’acte també es podrà seguir:

Aquest acte tindrà lloc en el primer dia d’una Festa Major que no podrà ser i que l’Ajuntament ha redefinit per oferir una programació cultural estable i segura al llarg dels propers mesos. En coherència amb aquest fet, l’acte oferirà un tast de tres disciplines artístiques que provenen del Cens cultural calderí.

Actuaran tres calderins: Anna Macau, de la companyia de dansa Silver Drops, Marçal Pàmies, del grup de música Terra i Esther Tenedor, des de la seva vessant pictòrica i construint una obra en directe. 

A més de les manifestacions culturals, l’acte comptarà amb dues manifestacions testimonials del què ha suposat l’experiència Covid-19 al municipi.


Perfils i/o etiquetes d’interès:

#record

#Covid19

Darrera actualització: 30.09.2020 | 10:05