Projecte «Mentoria». Vols ser mentor/a tu també aquest curs?

Dilluns, 14 de setembre de 2020 a les 10:57

L’Ajuntament dona un nou impuls a la crida de voluntariat per al Mentoria, el projecte d’acompanyament a infants i joves nouvinguts. Si creus que pots ser important per a persones que importen, informa’t a www.caldesdemontbui.cat/mentoria o escriu a integraciociutadana@caldesdemontbui.cat.

El projecte de Mentoria per a infants i joves reagrupats és una eina de prevenció de l'exclusió social i afavoreix la integració dels infants i joves nouvinguts, mitjançant l'acompanyament actiu dels mentors voluntaris. Per a la seva execució treballen de manera coordinada l’Ajuntament de Caldes de Montbui i Caldes Solidària:

Un dels objectius estratègics de l'Ajuntament és generar polítiques que afavoreixin la cohesió, l'equitat, la inclusió social i la qualitat de vida amb estratègies de potenciació, suport i promoció del voluntariat.

L'Associació Caldes Solidària té com a objectiu primordial fomentar la solidaritat dels habitants de Caldes de Montbui amb les persones que passen dificultats i patiment a causa de la pobresa. Tanmateix, té experiència des de 2003 en l'acollida de persones estrangeres des del seu projecte Taller d'Alfabetització.

Les parelles es troben un cop a la setmana, i un parell de vegades a l'any es fan trobades conjuntes: tots els mentors, els nens i joves, i els pares.

Els mentors són voluntaris, vinculats a l'associació local Caldes Solidària, de totes edats i procedències que s'ofereixen a participar en el projecte.

Els mentorats són tots infants i joves reagrupats per les seves famílies. En el moment que els empadronen a l'Ajuntament, se li ofereix a la família la possibilitat que els seus fills entrin al programa de mentoria.

Si tu també creus que pots ser important per a persones que importen, informa’t a www.caldesdemontbui.cat/mentoria o escriu a integraciociutadana@caldesdemontbui.cat.


 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

#mentoria

Darrera actualització: 14.09.2020 | 11:22