L’Escola de Música Joan Valls actua a Suïssa amb Flaustaff

Dijous, 19 d'octubre de 2017 a les 09:20

Flaustaff intervé al concert Intermezzo, en el marc de les activitats de La Côte Flûte Festival, celebrat a la ciutat suïssa de Gland, aquest octubre

Font: Escola Municipal de Música Joan Valls

El passat dia 7 d’octubre va tenir lloc el concert Intermezzo dins de les activitats de La Côte Flûte Festival a la ciutat de Gland, Suïssa, amb la intervenció del grup Flaustaff de l’Escola Municipal de Música Joan Valls. L’actuació de Flaustaff va tenir lloc dins del Concert de Gala que es va fer al Théâtre de Grand-Champ,  en homenatge i amb la presència del gran flautista Peter Lukas Graf.

Flaustaff va actuar al costat de grans orquestres de flautes europees: Les flûte d’azur (França), Intercity flute players (Alemanya), Les vents blancs (Suïssa) i Quatour Pelleas (Suïssa). Per aquesta ocasió, Flaustaff va preparar un concert basat en la interpretació musical i escènica del concert de Vivaldi La Primavera de les Quatre Estacions. El resultat visual on tots els membres de la orquestra es movien per l’escenari mentre tocaven la música, interactuant amb un actor, Ferran Devesa, va provocar una reacció molt positiva per part del públic assistent i els elogis dels flautistes com Stefano Parrino o Liliane Jacques, que varen estar presents al concert.

Flaustaff és un projecte esponsoritzat per l’Escola Municipal de Música Joan Valls de Caldes de Montbui on es dóna continuïtat a tots aquells músics que no volen seguir els seus estudis a les escoles i/o conservatoris superiors. Flaustaff ofereix la possibilitat de continuar lligat al món de la música d’una manera activa a través de la pràctica instrumental i de la joia i el plaer de fer música en grup. Flaustaff existeix des de l’any 2000, per ell han passat més de 30 flautistes i alguns membres fundadors en formen part de manera ininterrompuda.

 

Darrera actualització: 19.10.2017 | 09:26