L’Ajuntament destina 50.000 € a les actuacions de millora i manteniment dels centres educatius de Caldes de Montbui

Dilluns, 5 de setembre de 2022 a les 14:00

El pla d’inversions municipal de 2022 per a la millora i manteniment dels centres educatius destina 50.000 euros a diferents intervencions. La majoria s’han fet durant l’estiu

El curs arrenca a Caldes de Montbui amb bona part de les actuacions de millora i manteniment enllestides. En concret, aquest 2022 l’Ajuntament destina uns 50.000 euros a diferents intervencions previstes per a tots els centres educatius públics del municipi.

A l'Escola Montbui s’han dut a terme treballs de reparació del pati d’educació infantil, on també s’ha instal·lat una nova font i s’ha reparat la tanca. També s’han actualitzat les dutxes dels vestidors i s’han pintat les aules. Per la seva banda, a l’Escola El Farell s’ha dut a terme un treball de sanejament i reparació de la pintura de la façana de l’edifici d’educació primària. Paral·lelament, també s’han repintat les aules i s’han renovat part dels sistemes de desaigua de l’edifici principal. A l’Escola el Calderí s’han efectuat treballs de reparació de la tanca perimetral i s’ha fet un repintat i un manteniment dels mòduls que hi ha instal·lats al pati. En aquest centre educatiu però, les actuacions de manteniment han estat menors a l’espera del projecte de construcció del nou edifici.

A les escoles bressol municipals també s’hi han fet tasques de manteniment. En concret, a l’EBM La Lluna s’han substituït 4 màquines de climatització. I, durant les properes setmanes, a l’EBM Gegant del Pi s’instal·laran mosquiteres a les finestres.

A banda dels treballs duts a terme durant les vacances escolars d’estiu, en el primer trimestre del curs escolar està previst acabar d’executar alguns treballs de millora dels centres. En concret, es renovarà l’enllumenat del gimnàs de l’escola Montbui i es substituirà les lluminàries d’emergència de les escoles Farell i Montbui. Finalment, a l’Escola d’Adults Municipal El Roure Gros també s’instal·laran nous projectors i pantalles de projecció.

A aquestes actuacions se sumen les habituals tasques de neteja extra i de jardineria que s’han fet els dies previs a l’inici del curs. A més, durant el curs passat també es van dur a terme actuacions concretes com la connexió de l’alarma de l’Escola El Farell a Internet i a una central receptora; o bé, els treballs de sanejament de la sala de calderes i la substitució d’una acumulador d’aigua calenta sanitària de l’Escola Montbui.

Darrera actualització: 05.09.2022 | 14:39