La reobertura de plaça Catalunya anirà acompanyada d’un reajustament de la mobilitat als carrers de l’entorn

Divendres, 26 de novembre de 2021 a les 12:15

La inauguració de plaça Catalunya implicarà canvis a la mobilitat dels carrers de l’entorn per facilitar l’accés a la Fundació Santa Susanna i convertir la plaça en una zona per a vianants

Les obres de remodelació de la plaça Catalunya permetran convertir aquest espai en una zona per a vianants. De fet, ara, un cop finalitzats els treballs de reforma, només podran accedir amb vehicle a la plaça els veïns i els cotxes de serveis o aquells que necessitin fer càrrega i descàrrega. Tot plegat, amb l’objectiu final de pacificar de trànsit aquest espai.

Els canvis en la mobilitat també s’apliquen per tal de facilitar l’accés dels vehicles particulars i sanitaris a la residència de la Fundació Santa Susanna. Per això, a partir d’ara es podrà accedir amb vehicle a la residència a través del carrer Gregori Montserrat, sense necessitat de creuar el centre del municipi.

Els ajustos de mobilitat també es notaran en el tram final del carrer Font i Boet, que canvia de sentit. Ara, els vehicles que circulin per aquest carrer s’hauran de desviar quan arribin al creuament amb el carrer Sentmenat. Podran girar a l’esquerra per anar a l’avinguda Pi i Margall o a la dreta per anar al carrer Raval Canyelles. Així doncs, l’últim tram del carrer Font i Boet quedarà dedicat gairebé en exclusivitat als vehicles que es dirigeixin a la residència de la Fundació Santa Susanna. D’aquesta manera, l’entrada principal de la residència es pacifica de trànsit i es pot convertir l’espai en zona per a vianants.

Darrera actualització: 26.11.2021 | 12:18