La plaça de la Font del Lleó s’omple d’Orgull amb l’espectacle de Drag Queens que culmina els actes del 28-J a Caldes

Dilluns, 3 de juliol de 2023 a les 13:00

Centenars de persones van assistir al show Drag Queen ‘L’espectacle Drag que ens farà bullir d’orgull!’ que divendres va tancar els actes del Dia de l’Orgull LGTBI+ a Caldes de Montbui

Daphne Monroe i La Escándalo són les dues Drag Queens que divendres a la tarda van congregar centenars de persones a la plaça de la Font del Lleó per participar de ‘L’espectacle Drag que ens farà bullir d’orgull!’. L’acte, adreçat a tots els públics, va servir per posar de relleu algunes de les reivindicacions de la comunitat LGTBI+ i fer divulgació d’alguns de conceptes com Orgull, Identitat o Orientació a partir del joc interactiu ‘Ruleta de conceptes LGBTI+’ i amb la participació activa del públic. Tot plegat, amb els actuacions de les dues drags i, sempre, des d’un toc humorístic i pedagògic. Un cop finalitzat el show drag, la festa va continuar fins les 23 h amb la música de PD Petxines.

Els actes més festius van posar el punt i final als actes del Dia de l’Orgull LGTBI+ a Caldes de Montbui que van començar el 28-J amb la concentració de desenes de persones a la porta de l’Ajuntament i lectura del manifest per part de la regidora d'Igualtat, Feminisme, LGTBI+ i Famílies, Roser Xalabarder, i representants del consistori calderí.

Paral·lelament, el 28-J també es va instal·lar una paradeta de sensibilització LGBTI+ a la plaça de la Font del Lleó per atendre consultes de la ciutadania. A més, també oferia la possibilitat d’elaborar xapes reivindicatives personalitzades.

Darrera actualització: 04.07.2023 | 09:04

Imatges