Els primers 15 dies d’implantació de la nova zona blava al barri de Can Rossell han servit per resoldre dubtes entre els veïns

Dimarts, 20 de juliol de 2021 a les 10:00

L’entrada en funcionament de la zona blava de Can Rosell permet als usuaris posar a prova el nou sistema. Fins el 30 de setembre no s’imposen sancions però és igualment obligatori fer el tràmit

Els primers 15 dies d’implantació de la nova zona blava al barri de Can Rossell han servit per resoldre dubtes sobre el funcionament del nou sistema de gestió de les places d’aparcament. El sistema està en període de proves fins el 30 de setembre, el que suposa que no s’imposaran sancions a aquells que incompleixin els horaris o que no respectin la normativa. Tot i això, el fet d’estar en proves no implica que sigui gratuït. Per tant, és obligatori que els usuaris facin el tràmit habitual per gestionar l’aparcament a través dels parquímetres (obtenir tiquet) o a través de l’app (gestionant l’autorització corresponent).

L’objectiu d’implantar aquestes noves places de zona blava és afavorir la rotació de vehicles a l’entorn del Centre d’Atenció Primària, de l’Institut Manolo Hugué i de l’eix comercial. L’horari de funcionament de la zona blava es manté de dilluns a dissabte de 9 h a 14 h i de 17 h a 20 h. Els diumenges, festius i l’agost l’aparcament és gratuït.

El dilluns 5 de, paral·lelament a la implantació de les noves places d’aparcament regulat a Can Rosell, també es van unificar les dues zones blaves que hi havia a Caldes de Montbui. En aquesta única zona blava els residents al municipi poden gaudir d’una hora i mitja d’estacionament gratuït diari. A més, els veïns del municipi també poden gaudir de dues hores gratuïtes diàries d’estacionament al pàrquing Centre-El Sindicat. En total, els calderins disposen de 3 h 30 minuts d’estacionament gratuït cada dia.

Darrera actualització: 20.07.2021 | 08:45