El Punt SAI - LGTBIQ+ de Caldes de Montbui visita durant el mes de juny els patis dels instituts del municipi

Dijous, 10 de juny de 2021 a les 13:00

El 10, 15 i 18 de juny els responsables del Punt SAI – LGTBIQ+ de Caldes de Montbui es traslladen als instituts per fer arribar als joves d’aquests centres educatius aquest servei municipal

L’Ajuntament aprofita el juny, mes en que es commemora el dia de l’Orgull LGTBIQ+, per aprofundir en la divulgació del Punt SAI-LGTBIQ+ en diferents sectors de la ciutadania. Per això, els dies 10, 15 i 18 de juny els responsables d’aquest servei municipal visiten els patis dels diferents instituts de Caldes de Montbui: l’INS Manolo Hugué, l’INS Pic del Vent i l’Escola Pia. Durant aquestes tres jornades s’aprofitarà per donar a conèixer als estudiants els serveis que ofereix el Punt SAI, per sensibilitzar els joves en matèria d’igualtat i respecte, així com també per compartir les reivindicació pel col·lectiu LGTBIQ+.

Aquesta acció als instituts se suma a les que des de la regidoria d'igualtat, Feminisme i Polítiques LGTBI+ es fan durant l’any per tal de dur a terme accions de sensibilització de diferents col·lectius. Unes activitats que durant el mes de juny prendran encara més força, de cara a la celebració el 28 de juny del Dia de l’Orgull LGTBIQ+.

Precisament, aquestes accions arriben després de les múltiples agressions contra el col·lectiu LGTBIQ+ que es van produir l’últim cap de setmana de maig a Barcelona. Fet que demostra la importància de la coeducació com a eina de sensibilització i prevenció d’aquests comportaments que vulneren els drets humans de les persones d’aquest col·lectiu.

El Servei d’Atenció Integral LGTBIQ+ (Punt SAI), ubicat a l'Espai Jove El TOC, fa gairebé un any que ofereix atenció personalitzada a la ciutadania de totes les edats. Per tal de concertar una cita, cal demanar cita prèvia al telèfon 674 32 35 78.

Darrera actualització: 10.06.2021 | 13:46