El curs 21-22 les Escoles Bressol Municipals mantindran les quotes i la reducció de la ràtio

Dimarts, 4 de maig de 2021 a les 10:00

El curs vinent les Escoles Bressol Municipals mantindran les quotes i la reducció de la ràtio i fomentaran l’ús de l’espai web dels centres per implicar a les famílies en els seus projectes educatius

Amb motiu de l’inici del procés de preinscripció de les Escoles Bressol Municipals, del 10 al 21 de maig, el regidor d'Educació i les responsbales dels centres han presentat avui el projecte educatiu dels centres calderins.

Pep Busquets, regidor d’Educació i Formació Permanent.

M. Teresa Castillo, directora de l’Escola Bressol Municipal La Lluna.

Mireia Fillot, directora de l’Escola Bressol Municipal Gegant del Pi.

El curs 2021-2022 oferirà 148 places repartides en 12 grups d’alumnes (56 ja assignades a famílies que continuen i 92 vacants). Els grups mantindran la ràtio que es va instaurar aquest curs amb motiu de la pandèmia per i garantir una millor i més segura atenció als infants.

Això suposa 2 alumnes menys per grup: 6 places al grup de lactants, 11 places als grups de 1 a 2 anys i 18 places al grups de 2 a 3 anys.

El principal objectiu dels centres dedicats a l’etapa 0-3 serà complir amb rigor les mesures de prevenció de la Covid-19 mantenint alhora els projectes educatius de qualitat en els quals porten dècades treballant.

Congelació de quotes i descomptes en cas de tancament de grups bombolla

Es mantindrà l’import de les quotes escolars, que no han incrementat des del curs 2012-2013. A més, en cas de confinament de tot el grup bombolla ordenat pel Servei Epidemiològic, l’Ajuntament descomptarà de les quotes mensuals els dies en que els infants no han pogut assistir als centres.

També es convocaran al juliol els ajuts econòmics per a l’assistència a les escoles bressol municipals i utilització del servei de menjador per a les famílies que compleixin els requisits.

Preinscripció telemàtica i presencial

El procés de preinscripció es podrà fer telemàtica a l’apartat de Tràmits del web municipal o presencialment demanant cita prèvia a l’escola elegida en primera opció.

A més, des de les Escoles Bressol, s’impulsa l’ús de l’espai web dels centres per informar i complementar les dades sobre les professionals i el projecte educatiu.

El format mixt entre telemàtic i presencial ha funcionat amb èxit durant les jornades de portes obertes celebrades a l’abril a les dues escoles, en les quals van participar 93 persones (55 a les visites presencials i 38 a les xerrades informatives telemàtiques).

Darrera actualització: 04.05.2021 | 09:48