Comença el compte enrere per encendre el Nadal a Caldes

Dilluns, 14 de novembre de 2022 a les 10:00

La il·luminació nadalenca i la megafonia s’encendran divendres 2 de desembre a les 18 h. Els carrers amb llums i megafonia són els mateixos que l’any passat, però amb nous dissenys lumínics

Del 14 al 27 de novembre, participant a la campanya “Llums, Nadal i Shop in Caldes” els infants de 6 a 12 anys podran optar a encendre les llums de l’arbre de Nadal de la plaça de la Font del Lleó

Les llums de Nadal i la megafonia s’encendran el divendres 2 de desembre a les 18 h. Es farà amb un acte des de la plaça de la Font del Lleó durant el qual, també s’il·luminarà l’arbre de Nadal. Els encarregats d’encendre el Nadal a Caldes de Montbui seran, un any més, tres infants d’entre 6 i 12 anys que seran escollits a través de la campanya de promoció del comerç de proximitat “Llums, Nadal i Shop in Caldes”.

Del dilluns 14 de novembre fins el diumenge 27 de novembre les persones que comprin a algun dels més de 160 comerços adherits a Shop in Caldes podran participar a la campanya “Llums, Nadal i Shop in Caldes”. Per participar, s’ha escanejar el codi QR que hi haurà a cada establiment i emplenar les dades. Es pot participar tantes vegades com es vulgui, i només cal ser major d’edat.

El dilluns 28 de novembre es farà el sorteig entre totes les persones que hagin participat a la campanya. S’escolliran les tres persones que hauran de proposar un infant d’entre 6 i 12 anys perquè participi a l’encesa de la il·luminació nadalenca. El nom dels escollits es donarà a conèixer a través de de les xarxes socials de l’Ajuntament i de Shop in Caldes. Les persones afortunades s’hauran de posar en contacte amb La Piqueta. Les persones escollides i els representants dels comerços on aquella persona hagi fet la compra seran els encarregats de prémer el polsador que encendrà les llums de Nadal de Caldes de Montbui.

La plaça de la Font del Lleó, l’epicentre de l’encesa de les llums

L’arbre de Nadal s’instal·larà a la plaça de la Font del Lleó i aquest, de fet, serà l’element principal de l’acte d’encesa de llums. El divendres 2 de desembre a les 18 h s’encendran els llums de l’arbre i les de la plaça. Serà, de fet, el tret de sortida oficial del Nadal a Caldes.

El compte enrere per engegar les llums es farà a través de Ràdio Caldes, i es podrà seguir també per la megafonia que s’instal·larà als principals eixos comercials del municipi. De fet, coincidint amb l’encesa de la il·luminació nadalenca, també s’iniciarà l’ambientació musical dels carrers del municipi.

La distribució de les llums i de la megafonia és pràcticament la mateixa que l’any passat amb l’objectiu d’incentivar els principals eixos comercials del municipi. Pel que fa a la il·luminació, els nous dissenys lumínics s’ubicaran a:

  • Plaça Font del Lleó
  • Carrer del Forn
  • Plaça de l’Església
  • Carrer d’Asensi Vega
  • Carrer Major (des de la plaça de l’Angel fins al carrer Bigues)
  • Avinguda de Pi i Margall (des del carrer Major fins a l’entrada de la zona del Tint)
  • Avinguda de Josep Fontcuberta (des de plaça Lluís Companys fins la plaça de l’Oli)
  • Avinguda de Josep Fontcuberta (entre la rotonda amb el carrer Avel·lí Xalabarder i la cruïlla amb el carrer Joaquim Jorba fins el final de la zona comercial)
  • Carrer de Montserrat (des d’avinguda Pi i Margall fins al carrer Avel·lí Xalabarder)

També s’instal·laran les llums amb forma d’olla a les entrades del municipi i en espais emblemàtics del centre històric.

La il·luminació de Nadal estarà encesa cada dia, a partir del 2 de desembre i fins el 6 de gener, entre les 18 i les 22 h. En tots els casos, es tracta de llums LED de baix consum. L’Ajuntament assumeix íntegrament el cost d’aquesta il·luminació, que és de 21.176,03 euros.

En relació a la megafonia, funcionarà també a partir del 2 de desembre a la tarda fins el 5 de gener. L’horari de la megafonia que ambientarà musicalment els carrers del municipi serà d’11 a 13 h i de 17 a 20 h. En el cas de la megafonia, els dies 25 i 26 de desembre, i l’1 i 6 de gener no funcionarà.

Darrera actualització: 14.11.2022 | 09:23