Caldes bull amb la ciència!

Dimecres, 15 de novembre de 2017 a les 13:00

Els centres educatius de Caldes de Montbui sumen un ampli ventall d’activitats a la Setmana de la Ciència 2017, que té lloc del 10 al 19 de novembre

La comunitat educativa calderina s’implica en la celebració de la Setmana de la Ciència amb una varietat de propostes enriquidores que potencien l’interès de l’alumnat en temes científics, la interrelació entre centres i l’obertura de les escoles i instituts a la població.

La voluntat de tots els equipaments és avançar cap a una organització de la Setmana de la Ciència cada vegada més coordinada, compartida i oberta, que compti amb el suport de l’Ajuntament de Caldes de Montbui i que permeti el sorgiment d’un programa que beneficiï al conjunt de la població.

En aquest sentit, els centres treballen diferents maneres de celebrar la Setmana basades en aquest esperit de d’obertura i treball comunitari.

Alguns exemples són les xerrades sobre les malalties infeccioses que organitza l’Escola d’Adults El Roure Gros, el 30 de novembre a les 18 h i a les 19 h (que s’inclouran també en els actes per “La Marató”); la xerrada sobre La màgia de l’aigua que fa l’INS Manolo Hugué i que s’obre també als alumnes de 1r de Batxillerat de l’Escola Pia i als alumnes de l’Escola d’Adults i els tallers que fan els alumnes d’ESO de l’INS Manolo Hugué i que després compartiran amb alumnes de primària de les escoles de Caldes.

Al marge de les activitats compartides, molts estan fent també dinàmiques dins les seves aules mentre se celebra la Setmana de la Ciència. Alguns exemples són els tallers i activitats que amb col·laboració amb les famílies estan fent tots els cursos del Farell (dimecres 15 i dijous 16); les activitats a l’entorn de categories com “El llançament de coets a pressió”, “El disseny d’un holograma en 3D” o els “Jocs Científics” que està fent l’INS Pic del Vent; i els concursos de fotografia i altres temes i la xerrada que organitza l'Insitut Manolo Hugué.

 

Darrera actualització: 15.11.2017 | 13:33