Llums de nadal i encesa de l’arbre de Nadal

Dimarts, 21 de novembre de 2023 a les 14:38

Consulteu el nom de les persones guanyadores del sorteig de l’encesa de llums i de l’arbre de Nadal que enguany es farà el divendres 24 de novembre, a les 18.30 h, a la plaça de la Font del Lleó

Dilluns 20 de novembre es va fer el sorteig entre totes les persones que han participat a la campanya comercial “Llums, Nadal i Shop in Caldes” .

Els guanyadors i la guanyadora del sorteig són: Rubén Salvador, Lucía Álvarez i Joan Garcia. L’Ajuntament contactarà amb les persones afortunades per confirmar els noms del tres infants d’entre 6 i 12 anys que encendran el Nadal a Caldes.

El divendres 24 de novembre a les 18:30 h, l’encesa dels llums de l’arbre de Nadal que, com cada any s’instal·la a la plaça de la Font del Lleó, i dels llums de la plaça donarà el tret de sortida del Nadal a Caldes de Montbui, amb la il·luminació nadalenca i l’ambientació musical als carrers del municipi.

L’acte d’encesa de l’enllumenat nadalenc es farà des de la plaça de la Font del Lleó, serà retransmès per Ràdio Caldes (107.8FM) i es podrà seguir també per la megafonia instal·lada als principals eixos comercials del municipi i que ofereix ambientació musical al carrer.

Darrera actualització: 21.11.2023 | 14:39