Ja podeu sol·licitar la bonificació de la taxa de deixalles per a particulars i activitats

Dimecres, 12 de gener de 2022 a les 14:29

Fins al 31 de març, la ciutadania i les activitats comercials i industrials poden sol·licitar la bonificació en el rebut de deixalles. Més informació a l’apartat de tràmits

A partir de l’1 de gener i fins al 31 de març  és obert el període per a sol·licitar la bonificació de la taxa de deixalles, que podran demanar tant particulars com activitats comercials i industrials i que pot ser fins a un 20% del rebut de deixalles.

L’Ajuntament recorda que els habitatges que disposen d’una reducció aprovada durant l’any 2019 pels òrgans corresponents se’ls aplicarà el percentatge de reducció de la tarifa que es va aplicar l’any 2019. La reducció pot oscil·lar entre l'1 i el 20 % No serà necessari sol·licitar de nou l’aplicació de la reducció excepte en els casos de modificació del tipus de recollida realitzada.

Els habitatges que no disposin d’una reducció aprovada, els seus propietaris poden demanar l’aplicació de la reducció de la tarifa o si és el cas incrementar-la mitjançant la presentació telemàtica d’una sol·licitud al registre general de l’Ajuntament. La metodologia per obtenir-la és la mateixa que fins ara i que es pot consultar a l’apartat de tràmits del web de l’Ajuntament.

Sol·licitud de reducció de tarifa a la taxa de deixalles per recollida selectiva. Particulars

Sol·licitud de bonificació al rebut de deixalles per a activitats

Darrera actualització: 12.01.2022 | 14:37