S’unifica la zona blava del municipi

Dilluns, 5 de juliol de 2021 a les 09:07

Caldes tindrà una sola zona blava al nucli urbà i s’activen les noves places de zona blava de Can Rosell. Es manté la gratuïtat d’una hora i mitja d’estacionament diari pels residents del municipi

El dilluns 5 de juliol s’unifiquen les dues zones blaves que, fins ara, hi havia a Caldes de Montbui. A partir d’aquesta data, ja no es diferenciarà entre zona A i zona B a l’hora de fer servir aquestes places d’aparcament. Per tant, a partir d’aquest dia hi haurà una única zona blava al nucli urbà en la qual els residents al municipi podran gaudir d’una hora i mitja d’estacionament gratuït diari.

Coincidint amb la unificació de la zona blava del nucli urbà, també el 5 de juliol s’activen la setantena de places d’aparcament que s’han instal·lat al barri de Can Rossell. En aquest cas però, el sistema estarà en període de prova fins al setembre. Les noves places s’han instal·lat al tram de l’avinguda Josep Fontcuberta entre la plaça Lluís Companys i el carrer Avel·lí Xalabarder, així com també al tram del carrer Lleida entre els carrers Salvador Espriu i l’avinguda Josep Fontcuberta.

Darrera actualització: 05.07.2021 | 09:12