Informació important de servei i afectacions a la via pública de la XXVI Trobada Nacional dels Tres Tombs

Dijous, 27 d'abril de 2023 a les 13:55

Caldes de Montbui acull la XXVI Trobada Nacional dels Tres Tombs el proper 7 de maig. Consulteu les afectacions al trànsit, recomanacions i altres informacions de servei a www.caldesdemontbui.cat

El proper diumenge 7 de maig, a partir de les 10.30 h i fins les 14 h, tindrà lloc a Caldes de Montbui la XXVI Trobada Nacional dels Tres Tombs, una jornada on es reuniran els millors traginers i tragineres, carruatges, cavalls, egües, bous i mules en una demostració històrica de la festa, de les tradicions i de la realitat traginera.

El municipi de Caldes de Montbui preveu rebre més de 40 poblacions i uns 60 carruatges. El punt de trobada i inici del recorregut serà el carrer de Maria Aurèlia Capmany i espais adjacents a la zona comercial El Tint.

Els següents carrers i avingudes dibuixen el traçat dels Tres Tombs: Mossèn Cinto Verdaguer, Sant Pau, Font i Boet, pl. de l’Església, Asensi Vega, Pi i Margall, Pare Poch, Fontcuberta, Avel·lí Xalabarder i Homs.

L’Ajuntament ha elaborat un plànol que dibuixa el recorregut i marca la zona on la mobilitat en vehicle es veurà afectada, per tal que la població pugui tenir en compte les afectacions a entrades i sortides de guals i els carrers tallats al trànsit. El podeu consultar en el document adjunt.

Informació important i recomanacions que cal tenir en compte:

Des de les 10.30 h a les 14 h del diumenge 7 de maig:

  • L’entrada sud (pel polígon comercial el Tint) estarà tallada.
  • Cal utilitzar les entrades nord i centre per accedir a la vila i a les zones esportives
  • Es recomana fer servir els aparcaments dels carrers de Bigues i de Pau Casals i del Polígon Industrial La Borda, atès que els aparcaments del centre quedaran afectats per les restriccions al trànsit.
  • Els carrers de l’eixample tindran restriccions importants al trànsit (consulteu el plànol)
  • Les parades de transport urbà i interurbà també tindran afectacions
  • Tancament de terrasses de bars i restaurants des de les 11 h fins les 14 h, a l’avinguda de Pi i Margall i a la pl. de l’Església

Etiquetes i perfils d’interès

#caldescapital3tombs #santantonicaldes #3tombs

@AjCaldesMontbui @caldescultura @federacio3tombs @sant.antoni @diba @cultura_cat @museuthermalia

www.visiteucaldes.cat https://trestombs.cat/

Darrera actualització: 28.04.2023 | 13:59