Escaldàrium informa: "Taller de fotografia de correfocs i festes infernals"

Dimarts, 14 de juny de 2022 a les 12:53

El 2 de juliol, de 10 h a 14 h, tindrà lloc al Balneari Termes Victòria el "Taller de fotografia de correfocs i festes infernals". Inscripcions en línia al web de l’Escaldarium fins el 30 de juny o exhaurir les 10 places

La comissió Escaldàrium organitza el dia 2 de juliol, de 10 h a 14 h, el “Taller de fotografia de correfocs i festes infernals". L’activitat que anirà a càrrec de Quim Dasquens tindrà lloc al Balneari Termes Victòria i es farà una sessió teòrica sobre els fonaments bàsics d’aquest tipus de fotografia, tècniques i consells. S’explicaran les dificultats tècniques, quines són i com superar-les en moments tan canviants com són els correfocs i les festes amb foc.

El taller inclou també una sessió pràctica que es farà el dia 7 de juny, aprofitant l’assaig general de l’Escaldàrium i el dissabte 9 de juliol, de 10 h a 11 h, es revisaran les fotografies realitzades i es donaran uns últims consells fotogràfics.

El preu del taller és de 60 euros i cal inscriure’s prèviament ja que el número de places és limitat a 10 persones. Podeu formalitzar la inscripció a través del web de l’Escaldàrium i la data límit és el 30 de juny o fins exhaurir les 10 places.

 

Més informació aquí

 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

#Escaldàrium22

@escaldarium

Darrera actualització: 14.06.2022 | 12:54