Convocatòria de subvencions 2022 per a entitats locals

Dijous, 9 de juny de 2022 a les 13:59

Les entitats locals poden presentar les sol·licituds per a la concessió de subvencions per l’any 2022 en l’àmbit cultural, esportiu, juvenil, educatiu i de participació ciutadana. Termini de presentació: del 10 de juny al 22 de juliol

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament, en la sessió ordinària del dia 3 de maig de 2022, va aprovar la convocatòria, les bases específiques, els formularis i els criteris per a la concessió de subvencions per l'any 2022 en l'àmbit cultural, esportiu, juvenil, educatiu i de participació ciutadana.

Les entitats poden presentar les sol·licituds a partir del 10 de juny i fins al 22 de juliol, inclòs, i poden presentar la justificació fins al 15 de febrer, inclòs. Trobareu els formularis, la convocatòria i les bases específiques per a la concessió a l’apartat de Serveis i Tràmits del web de l’Ajuntament de Caldes de Montbui.

Presentació de sol·licituds

Us recordem que totes les entitats que hagin de realitzar algun tràmit amb l’administració han de disposar d’un certificat digital per tal de fer-lo telemàticament. Per realitzar el tràmit telemàticament amb el certificat digital cal que ajunteu el document de sol·licitud de subvenció del vostre àmbit i tota la documentació requerida a una sol·licitud general de l’Ajuntament:

Més informació:

Ajuntament de Caldes de Montbui

Àrea de Serveis Personals

93 862 70 24

 

 

 

 

 

 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

#subvencions

#entitats

 

Darrera actualització: 09.06.2022 | 14:05