Afectacions a la mobilitat per les obres d’ampliació de les Cases dels Mestres i remodelació de plaça Catalunya i entorns

Dimecres, 16 de juny de 2021 a les 10:15

Comencen les obres d’ampliació de les Cases dels Mestres i la remodelació de la plaça de Catalunya i entorns. Consulteu les afectacions a la mobilitat a www.caldesdemontbui.cat

S’inicien, simultàniament, les obres que han de permetre ampliar l’edifici de les Cases dels Mestres i les de remodelació de la plaça Catalunya i els carrers de Rector Alemany i de Sant Pau.

A partir d’avui, 16 de juny, es tallaran tots els carrers de l’entorn de la plaça Catalunya i les empreses responsables de cada una de les obres començaran amb els treballs corresponents.

Pel que fa a les obres d’ampliació de les Cases dels Mestres, es desenvoluparan de manera que no interfereixin amb el funcionament habitual del centre i el termini d’execució previst de totes les obres és d’uns 15 mesos.

Pel que fa referència a les obres de remodelació de la plaça Catalunya i els carrers Sant Pau i Rector Alemany, els treballs es plantegen actuant per àmbits concrets per no generar una excessiva ocupació de l’espai i minimitzar així les molèsties als veïns. El termini previst d’execució de totes les obres és de 8 mesos.

Mentre durin les obres, la circulació de vehicles pels carrers afectats quedarà alterada. Alguns dels carrers de l’entorn es tallaran al trànsit i només s’hi permetrà l’accés als veïns o els que acreditin un motiu justificat. En tot moment, tan la Policia Municipal com els responsables de les obres s’encarregaran de gestionar les incidències i els problemes d’accés amb què es trobin els veïns afectats, o els conductors que circulin per la zona. L’objectiu és que els veïns directament afectats per les obres puguin accedir amb els vehicles a casa seva, sempre que els treballs ho permetin.

L'Ajuntament agraeix als veïns i les veïnes la col·laboració per facilitar les obres i demana disculpes per les molèsties que aquestes puguin ocasionar.

Podeu veure les afectacions a la mobilitat dels carrers en el plànol adjunt.

Darrera actualització: 16.06.2021 | 10:20